• Головна
  • Безпечне фасадне скління - світлопрозорі панелі Rodeca: інтерактивний фасад АЗС "КЛО"
Новини компаній
13:12, 26 квітня

Безпечне фасадне скління - світлопрозорі панелі Rodeca: інтерактивний фасад АЗС "КЛО"

Новини компаній

Фасадні панелі Rodeca - це інноваційне рішення для облицювання будівель, яке поєднує в собі естетику, функціональність та енергоефективність. У 2019 році компанія "Карбоснаб" успішно реалізувала проект з реконструкції фасаду АЗС "КЛО" в м. Чабани, Київської області, з використанням світлопрозорих полікарбонатних панелей Rodeca.

Безпечне фасадне скління - світлопрозорі панелі Rodeca: інтерактивний фасад АЗС "КЛО", фото-1

Інтерактивний фасад з можливістю зміни кольору освітлення

Головною метою проекту було створення інтерактивного фасаду, який би змінював колір освітлення залежно від маркетингової активності АЗС КЛО. Для цього були використані світлопрозорі панелі Rodeca LBE-Panels 40mm молочного кольору з УФ-захистом.

Переваги фасадних панелей Rodeca:

  • Міцність: в 250 разів міцніші за скло, їх практично неможливо розбити, відповідно вони добре тримають вибуховуу хвилю та не утворюють уламків;
  • Енергоефективність: завдяки інноваційній конструкції світлопрозорі фасадні системи Rodeca мають найкращі показники по теплотехніці;
  • Інтерактивність: можливість змінювати колір освітлення фасаду;
  • Естетика: сучасний та елегантний дизайн, будь-який колір за RAL, різні види шиммеренгу та світлорозсіювання;
  • Функціональність: велика варіативність у застосуванні, можливість монтажу в будь-яку пору року, висока міцність, стійкість до атмосферних впливів (град 30мм витримує без ушкоджень, 40-50мм з легкими вмятинками), енергоефективність;
  • Простота монтажу: швидкий та легкий монтаж монтажниками без спеціального навчання;
  • Низький бюджет: технологічність, чудова теплотехніка та простий швидкий монтаж створюють умови для низьких капітальних витрат.
Безпечне фасадне скління - світлопрозорі панелі Rodeca: інтерактивний фасад АЗС "КЛО", фото-2

Реалізація проекту

Інтерактивний безшовний фасад площею 150 м² був змонтований протягом 2 тижнів, враховуючи встановлення металевої підконструкції. Це стало можливим завдяки інноваційній конструкції панелей з системою паз-гребінь та системі кріплення панелей за допомогою клямерів, що дозволяють не тільки здійснювати швидкий монтаж, але й компенсувати теплове розширення у всьому діапазоні робочих температур. Фасад розрахований на потужні вітрові навантаження (до 120 кг/м²).

Безпечне фасадне скління - світлопрозорі панелі Rodeca: інтерактивний фасад АЗС "КЛО", фото-3

Висока естетика та простота

Фасад АЗС "КЛО" в с. Чабани - це наочний приклад того, як фасадні панелі Rodeca можуть бути використані для створення сучасного та інтерактивного фасаду в найбільш оглядових місцях з великим трафіком. Завдяки можливості змінювати колір освітлення, фасад може бути легко адаптований до будь-якої рекламної кампанії або сезонної події, створюючи додаткову привабливість для бізнесу, відвідувачів та подорожуючих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...