У Запоріжжі волонтери організували підприємство з виготовлення тушонки. Назвали його "Козацька їжа". Кажуть, що за час війни вже встигли нагодувати цілу дивізію.
Як виготовляють тушонку - дивіться в репортажі 061.
Коли почалась війна Андрій разом із друзями вирішили, що будуть робити щось корисне для військових. Вирішили, що це щось - тушонка. У хлопців був один автоклав – це повністю герметична конструкція, за допомогою якої здійснюється консервація м'яса. Запропонували свої послуги волонтерам, ті почали допомагати з сировиною та банками. Так з'явилась "Козацька їжа". Потім небайдужі люди почали допомагати і команда купила ще 4 автоклава.
"За два місяця війни дивізію вже нагодували. Якщо є бажання допомогти, то робота знайдеться завжди. Ми раді всім", - говорить Андрій.