Кухар із Запоріжжя потрапив до нового сезону проєкту «Майстер шеф»

Шеф кухар Владислав Писанець працював у декількох відомих закладах у Запоріжжі та був учасником Кубків України з кулінарії. Наразі він є шефом соціального кафе «BELUGA». Під час виходу першого епізоду телевізійного проєкту «Майстер Шеф Професіонали-4» стало відомо, що Владислав став учасником нового сезону.

Про це повідомляє 061.

Під час кастингу кухар із Запоріжжя мав 45 хвилин на приготування страви. Суддям він представив малий прасол з азовської камбали. Він зізнався, що це експеремент і раніше цю страву він не готував, а вигадав її по дорозі на проєкт.

«Я приїхав на «Майстер Шеф», щоб дізнатися про свої помилки та прокачати їх», - повідомив Писанець.

Суддя Володимир Ярославський зазначив, що учасник трохи самовпевнено підійшов до завдання і було б добре, якби Владислав ретельніше готувався на конкурс, що є ніби вступним екзаменом в проєкт. Але судді все ж оцінили страву і взяли Владислава в проєкт, аби він там зміг отримати новий досвід.

Раніше ми писали про те, що Владислав Писанець на початку повномасштабної війни зібрав своїх колег по цеху і разом кухарі у соціальному кафе безкоштовно годували військових та переселенців. Владислав тоді розказав, що хоч він і не вміє тримати в руках автомат, але хоче бути максимально корисним людям та допомагати захисникам тим, що він вміє найкраще.

Підписуйтесь на наш канал в Telegramщоб не пропустити важливі новини міста та області.