У Запорізькому районі голова сільради організував схему з незаконного виїзду за кордон для депутатів

Поліція оголосила підозри трьом посадовим особам сільради у Запорізькому районі, які допомагали депутатам безпідставно виїжджати з країни на відпочинок.

Про це повідомляє обласна Нацполіція, передає 061. 

У організації незаконної схеми виїзду за кордон для депутатів підозрюють 44-річного голову і секретаря селищної ради, а також директорку комунального підприємства.

“Посадові особи розробили офіційні документи, а саме рішення, протоколи, розпорядження, а також листи-запрошення за кордон. Таким чином під приводом проведення різних заходів та супроводження гуманітарних вантажів посадовці виїжджали за межі України на відпочинок”, - повідомили у Нацполіції. 

Посадовцям оголосили підозри за ч. 3 ст. 28 (вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) ККУ.

Раніше 061 повідомляв, що у Запоріжжі затримали членів угруповання, які викрали і вимагали 600 тисяч гривень у криптовалютника.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.