У Запоріжжі встановлюватимуть тимчасове житло, щоб розміщувати постраждалих від обстрілів

Під час попередньої зустрічі з делегацією Управління ООН з координації гуманітарних справ в Україні було досягнуто домовленості про допомогу у встановленні тимчасового житла на територіях, які постраждали від обстрілів у Запорізькій області.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОВА, передає 061.

Ситуація залишається критичною: за останні два тижні ворожі атаки призвели до руйнування та пошкодження майже 1000 об'єктів лише в Запоріжжі. Люди залишаються найбільшими жертвами цих нападів.

«Враховуючи наближення зимового періоду, міжнародні партнери виступили з ініціативою встановити тимчасові житлові модулі на приватних ділянках, які зазнали значних пошкоджень. Комунальні служби готові швидко розчистити ці ділянки, аби забезпечити оперативне встановлення модулів, що стануть тимчасовими укриттями для постраждалих», - коментують в ЗОВА

Представники влади стверджують, що продовжують працювати в цьому напрямку і шукають нові можливості для допомоги громадянам.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що багатоповерхівку на Олександрівській, яка була пошкоджена через КАБ, будуть відновлювати

Партнерський спецпроект
11:02, Сьогодні