Майстер-класи, презентації та вистави: запоріжців запрошують на літературно-мистецький «Читай Форум»

На цих вихідних 12-13 жовтня у Запоріжжі пройде книжковий фестиваль. На гостей чекають захопливі лекції, зустрічі з авторами книжок, літературні читання, творчі майстерні та інтерактиви, спеціальна програма для дітей та тематична фотозона.

Про це повідомляє 061.

В програмі форуму - зустрічі з популярними українськими письменниками та поетами — Катериною Міхаліциною, Андрієм Кокотюхою, Іваном Андрусяком, Сашком Дерманським та багатьма іншими, театральні та мовні тренінги для дітей і дорослих, а також цікаві фотозони для пам'ятних знімків.

На локаціях буде проходити книжковий ярмарок від українських видавництв, презентації книжок, поетичні читання, виставка мистецтва та дитячі локації з веселими іграми та майстер-класами. Також під час форуму проходитимуть майстер-класи з виготовлення мініатюрних книг, створення екслібрисів, малювання літературних персонажів, поп-арту та багато іншого для дорослих та дітей.

Ви зможете долучитися до панельної дискусії на тему: «Читання під час війни: що читають українці і чи читають взагалі?» за участі відомих експертів.

Також на запорожців чекає літературно-музичний вечір від хедлайнера заходу творчого об’єднання МУР.

Час роботи форуму: 10:00-19:00

Локації: Центр культурних послуг «Титан» (Хаб та фойє), ЗОУНБ

Детальну програму шукайте на сторінках «Бібліотек Нового Формату» в Instagramта Facebook.