У Запоріжжі невдовзі запустять оновлений ЦНАП, який відновили після ракетного обстрілу

У Запоріжжі на завершальному етапі знаходяться ремонтні роботи по відбудові будинку по вул. Кияшка, 22, що постраждав від ворожого обстрілу. Невдовзі тут відкриють оновлене приміщення ЦНАПу на площі близько 370 квадратних метрів.

Про це повідомляється на сайті міської ради, передає 061.

В будівлі ЦНАПу посилили несучі конструкції, відновили стіни, замінили інженерні та електричні мережі, провели оздоблювальні роботи тощо.

«Вже у грудні ми отримаємо ще один сучасний Центр надання адміністративних послуг. Це буде ЦНАП, який відповідатиме всім вимогам безбар`єрності. Не менш важливо, що тут буде окремий простір, де надаватимуться послуги ветеранам та ветеранкам, членам їхніх сімей», - сказала секретар, в.о голови міської ради Регіна Харченко.

У будівлі центру встановлять техніку, яку надали міжнародні партнери - Німецьке товариство міжнародного співробітництва(GIZ).

Біля ЦНАПу також облаштують парковку, якої раніше не було. Там будуть і місця для транспорту людей з інвалідністю.

Наразі в центрах адмінпослуг у Запоріжжі надають 375 послуг. Лише в цьому році додали 89 нових послуг. У зв’язку з цим обіцяють збільшити кількість спеціалістів, що працюють на місцях.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі планують перетворити лікарню на новий мультицентр надання адміністративних послуг