У Запорізькій міськраді з’явилася нова депутатка

Під час чергової 25 сесії міської ради офіційно було оголошено про те, що в складі ради з’явилася нова депутатка. Нею стала громадська активістка, керівниця громадської організації «Хочу вчитись!» Катерина Звєрєва. Вона замінить у міськраді депутатку-юристку Катерину Грицай, яка склала свої повноваження.

Про це повідомляє 061.

Депутатка Катерина Грицай, яка балотувалася в міськраду від партії «Слуга народу», склала свої депутатські повноваження за власним бажанням. Саме тому територіальна комісія наступним за черговістю кандидатом в депутати від цієї ж партії обрала Катерину Звєрєву.

Відомо, що Звєрєва навчалась у Запорізькому юридичному інституті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Після закінчення вишу дев’ять років працювала в органах внутрішніх справ. Наразі очолює громадську організацію «Хочу вчитись!», що займається правоосвітницькою та антикорупційною діяльністю в галузі освіти.

На сесії громадська активістка отримала депутатське посвідчення та нагрудний знак.

Нагадаємо, що у вересні під час позачергової сесії міськради стало відомо про заміщення депутатів. Так, новою депутаткою від партії «Європейська Солідарність» стала волонтерка Надія Мороз.

Партнерський спецпроект
14:05, Сьогодні