Ви вже спланували свій відпочинок на вікенд чи відпустку? Можливо, придбали квиток на фестиваль «Файне місто 2018»? Тоді пропонуємо покращити дозвілля і доповнити його смачною кухнею, адже мандрівка стає кращою завдяки атмосферним закладам!

Пивний ресторан Файне Місто: місце, в якому завжди весело і смачно!

Чому у закладах харчування їсти смачніше і приємніше не менш, аніж вдома, а інколи навіть і краще? Бо тут відчуваєш себе вільним від кухонних турбот і миття посуду – тільки насолода і повноцінний відпочинок у чистому вигляді! Особливий кайф відчувається в атмосферних закладах, де тішишся від кожної дрібниці: від інтер’єру і до подачі страви. Паб в Тернополі славиться смачним меню за помірні ціни, пивна вежа повеселить Вас і ваших друзів, а по вечорах у закладі грають популярні гурти та ді-джеї.

Шукаєте, де можна добре поїсти і відпочити? 5 причин, через які Ваші відвідини паб-ресторану Файне Місто обов’язкові:

  1. Кухня. Оригінальна, поживна і дуже смачна. Великі порції та нереальний смак, який скуштувати треба кожному. Душевність закладу як найкраще проявляється саме через страви і Файне Місто - меню у цьому неперевершене.

  2. Напої. Крафтове пиво, авторські коктейлі і фірмові настоянки – ідеальне доповнення Вашого літа.

  3. Атмосфера. Заклади привабливі невимушеністю та самобутньою атмосферою, якої вдома не завжди можна досягти через безліч клопотів. Файне – це особливе кафе, Тернопіль відчуває його затишність і привітність.

  4. Обслуговування. Офіціанти і бармени – це обличчя ресторану, а кухня – його серце. Чудовий сервіс та щирість працівників пабу Файного тільки збільшують задоволення від обіду, сюди хочеться повертатися знову і знову.

  5. Ціни. Смачно поїсти і заощадити кошти? Місія здійснена із таким закладом, як Паб Файне Місто. Особливо це актуально для подорожуючих, які бажають відвідати безліч цікавих екскурсій, але разом із тим піклуються про якісне харчування.

Фестиваль «Файне Місто» – це чудовий привід для шаленого відриву, а однойменний паб у Тернополі потурбується про Ваш смачний і ситий обід!

Шанувальники живої і класної музики з усієї країни зберуться цього літа на тернопільському іподромі. Але питання продуктової провізії не менш важливе, чим організація поїздки! Сім’я ресторанів Файного Міста привітно зустріне кожного мандрівника – місцева гостинність нікого не залишає байдужим.

 

На fainemisto.com є можливість ознайомитися з меню та забронювати столик. Також можна замовляти страви на фестиваль «Файне місто» у Тернополі для тих, хто не має можливості відвідати паб!