Сьогодні, більшість інновацій у галузі криптовалют спонукає людей залучатися до цієї спільноти. Тож, поява NFT та різних метавсесвітів тільки підвищила цю тенденцію. Подібні проєкти дозволяють людям творити, купувати та продавати контент, який має авторське право й існує у мережі Блокчейн.

Серед останніх токенів із цієї ланки варто виділити Battle Infinity, який пропонує кілька цікавих P2E-аркад. У цьому всесвіті, учасники матимуть змогу досліджувати окремі виміри, грати та змагатися. Тому, IBAT заслуговує уваги. А, щоб мати можливість зробити початкові вкладення, можна використати ігрові автомати Україна, що мають сертифікати та приємні умови гри.

Серед сучасних осередків з мета-вимірами, не кожен може похизуватися гарним потенціалом та зручністю. Тож, розробники Батл Інфініті об'єднали в іграх кілька популярних сюжетів: фентезі, НФТ та спорт. При цьому, кожна гра має можливості до реальних виплат у цих токенах.

Які ігри є у екосистемі Батл Інфініті

Програмне забезпечення IBAT має кілька цікавих ігрових додатків, які відрізняються різними опціями. Також, тут дуже простий інтерфейс, який має зрозуміле управління та гарний задум. Тож, вимір Батл Інфініті включає:

  • Арена із цифровим аватаром та заробітком НФТ, які просто обміняти на токени;
  • Маркет із функцією купівлі НФТ-зображень, які мають вигляд речей, необхідних ігровим персонажам;
  • Розділ розваг, де представлені всі ігри з НФТ та можливістю продажу токенів у Батл-Маркеті;
  • Swap дозволяє робити обмін Батл Інфініті на інші криптовалюти;
  • У Стейк використовується механіка ставок для пасивного заробітку.

Окремою нішею проєкту є розділ Premier League, де любителі спорті матимуть змогу отримати задоволення. Тут діє окрема гра із віртуальною фентезійною лігою. Основною метою є будування команди з певного виду спорту та урахуванням особливостей реальних зіркових спортсменів. Користувачі отримуватимуть токени кожного разу, коли їхня команда здобуватиме перемогу.

Взагалі, ця цифрова валюта одна з найкращих у цьому році, тому що в ній залучено багато цікавих моментів. Одна лише уявна спортивна ліга варта того, щоб здобути винагороди за продуктивність. А, НФТ додає унікальну можливість для збирання команд, торгів та розробки стратегій.

Що IBAT пропонує інвесторам

У звичному розумінні, Батл Інфініті є ігровим осередком, що забезпечує прибуток у реальному часі лише за те, що учасники проявляють свій творчий потенціал. До того ж ця монета стала одним з відомих лідерів передпродажу 2023 року, який досі триває. При цьому, тут діє надійний внутрішній ринок, завдяки якому люди матимуть змогу продати власні НФТ, персоналізувати власного аватара, купувати рекламні ділянки та обмінювати токени на інші осередки Блокчейн.

Загально, до мережі вийшло 10 млрд монет IBAT, які розподілені на винагороди та ставки. З них, 20% виділено на продаж зацікавленим інвесторам. Тому, ця монета вважається перспективною у поточному році. А, за бажання дізнатися більше, люди можуть звернутися до офіційного телеграм-каналу платформи Battle Infinity.