Граючи в ігрові автомати на реальні гроші або безкоштовно часто ставиш питання - а який відеослот дійсно найкращий і легендарний? І щоразу, починаючи грати в Книжки, розумієш, що ось вона легенда. У цій грі є все: приголомшлива атмосфера, барвиста графіка, перевірена часом математика, крута музика, а найголовніше шанс виграти дуже великий приз.

Book of Ra - жива легенда слотів

На цьому сайті: https://consumers.support Ви знайдете купу популярних ігр на гроші. Також тут є список казино з КРАІЛ ліцензією, а також слотом Book of Ra в реальному та безкоштовному режимі.

Історія пограбування Піраміди в Книзі Ра

Українців з давніх-давен цікавили авантюрні історії про пригоди сміливих мандрівників, які бажали розбагатіти за допомогою пошуків стародавніх багатств. При першій появі гри Книжки в реальних залах апаратів цей потяг відразу призвів до великої любові до гри від австрійського виробника Новоматік. Усім хотілося знайти 3 заповітні книги і потрапити в бонусний раунд зі спеціальними символами, що розмножуються.

При цьому найбажанішим залишався головний герой, схожий на Індіану Джонса. Загалом у слоті можна провести безліч аналогій з великим фільмом. Сміливий, успішний і безстрашний герой впадає у гущу подій. Граючи навіть по 1 гривні та зловивши по одному хлопцю в ковбойському капелюсі на кожному барабані можна виграти понад 5000 грн. За такої маленької ставки це дуже солідний приз.

Графіка та музика

Використання старих інструментів та тематичних мелодій лише спонукає додатковий інтерес до сюжету. Під час випадання книг та переходу до бонусу починає грати мелодія фараонів. Книга ж при цьому розкривається і випадковим чином вибирає спеціальний символ, що поширюється. Саме в цей момент серце завмирає, очікуючи, що вибір буде зупинено саме на хлопці з мотузкою.

Усі символи промальовані якісно, як до давнього часу створення легенди. Графічні ефекти не схожі на сучасні блокбастери, але воно й не потрібне. Адже сюжет присвячений старовині. Тоді все було просто та без зайвих ефектів.

Бонус раунд з фриспінами

Отримавши 10 безкоштовних обертань і хлопця як головне зображення, слот починає провертати барабани. Затамувавши подих кожен українець чекає зупинки спочатку першого, потім другого, третього, четвертого та п'ятого барабанів. Та ще й так, щоб на кожному з них був саме він. Цікава особливість, що змушує адреналін викидатися з кожною новою зупинкою наступного барабана полягає в тому, що при випаданні героя на перших вертикалях ти все сильніше і сильніше віриш у випадання величезного виграшу саме зараз.

Ризик раунд з нескінченним подвоєнням у Book of Ra

Крім головного бонус туру є й додатковий. Його мета – розважити користувача та змусити не занудьгувати до моменту основного бонусу. Цей тур називається ризик раундом. У ньому вам належить вгадувати колір карти, що випала. Він по-своєму цікавий, оскільки виграш у ньому може збільшуватись нескінченно.

Додаткові частини гри Книжки

Побачивши приголомшливий успіх першої частини, провайдер взявся за випуск нових доповнень. За весь час було випущено делюкс версію, слот з додатковим барабаном і навіть варіант з 10 вертикалями. Але всі вони так і не змогли затьмарити ту зв'язку пишноти та простоти, яка назавжди оселилася в першій частині легендарної Book of Ra.