Без чого не може обійтися жодне свято? Без хорошого настрою і позитивних емоцій. Але є ще один особливий елемент, який додає будь-якій події ще більшої святковості і урочистості - мова про квіти. Навряд чи можна уявити день народження без красивих букетів чи весілля. Весілля то взагалі окрема тема, бо тут рослин багато і різних.

teona333.jpg

По-перше, букети на весілля приносять гості, по-друге, існує особливий символічний букет в руках у нареченої і нарешті є квіткові композиції, якими прикрашають святкові столи на залу. Отож що що, а квітів на весіллі дуже багато. І тут питання – які рослини актуальні, коли мова йде саме про цю подію? Все залежить від того це композиція для декору зали, для нареченої чи для гостей, які приносять букети в якості презенту. На сайті інтернет магазину УкраФлора квіти представлені у різних варіаціях (від сезонних і місцевих, до екзотичних, привезених з інших країн). Тому вибір величезний і є ризик розгубитися у цій квітковій феєрії. Та досвідчені флористи порадять вам кращі варіанти, якщо мова йде про букети на весілля.

Як вибрати ідеальний букет квітів для особливого випадку?

Квіти - це набагато більше, ніж просто барвисті рослини. Вони є посланцями наших емоцій, наших почуттів. Незалежно від того, святкуєте день народження, висловлюєте подяку чи зізнаєтесь у коханні, вибір ідеального букета квітів має важливе значення, щоб зробити кожну особливу подію незабутньою. А особливо це стосується весілля. Тому треба ретельно підбирати квіти до цього ідеального букета, який має відповідати цьому унікальному моменту в житті двох закоханих.

Червоні троянди часто використовуються для вираження пристрасного кохання, тоді як лілії зазвичай асоціюються з чистотою та вишуканістю. А чому б не поєднати ці рослини в одній композиції? Червоно-білий мікс актуальний і для букету нареченої, і для декорування свята, і для букетів які приносять гості.

Вибір квітів також повинен відображати індивідуальність і смаки одержувача. Кожна людина має свої переваги щодо кольорів, форм і стилів. Але весілля – це свято не однієї людини а двох, тому варто враховувати смакові уподобання і нареченої і нареченого. Складне завдання.

Тому флористи радять взяти до уваги інформацію про весілля. Це може бути тематика, вказана в запрошенні чи вимоги по дресс-коду. Наприклад, вас запрошено на весілля у стилі «Прованс». То чому б не презентувати розкішний букет, в якому крім класичних квітів буде лаванда та гіпсофіла. А може весілля у тематиці «Кантрі»?  В такому випадку для букетів підійдуть не тільки квіткові класичні рішення (троянди чи орхідеї), а і такі милі варіації як соняшники, ромашки.

І ще одна важлива особливість – рослини вміють розмовляти. Мова квітів налічує століття, і кожна квітка має символічне значення. Наприклад, червоні троянди викликають пристрасть і палку любов, а ромашки є символом невинності і чистоти.

eatear.jpg

Враховуючи ці різні значення, ви можете замовити букет, який передає певне повідомлення. Консультанти UkraFlora підкажуть, які саме рослини краще обирати в залежності від того це:

  • Букет для нареченої;
  • Букет для гостя;
  • Букет для прикрашання столу;
  • Букет для декорування весільної зали.

Та головне, всі рослини якісні і вражають своєю свіжістю та красою. Тому вони точно додадуть вашому святу яскравості і наповнять його особливим ароматами.