У сучасних реаліях якісний бронекостюм – обов'язкова частина екіпірування бійця. Уламкові поранення, кулі – те, через що найчастіше виникають серйозні травми. Травматичність та їх наслідки можна знизити при правильному виборі броні. У цьому питанні актуальним рішенням буде бронекостюм, кожна деталь якого продумана. Залежно від завдання, боєць зможе змінювати кількість та комплектацію захисту, підлаштовуючись під ситуацію.

Чому якість захисту має основне значення?

В умовах війни кожна хвилина, проведена на полі бою, несе величезну небезпеку. Чим краще буде екіпірування солдата, тим вища ймовірність мінімізації травм. Якісна броня забезпечує:

  • Захист від уламків. При обстрілі дрібні осколки металу розлітаються по всіх сторонах і можуть завдавати небезпечних поранень. Найбільш уразливі частини тіла потрібно захистити якісною бронею;

  • Адаптація під ситуацію. Вибираючи модульну екіпіровку, боєць може змінювати спорядження так, як потрібно;

  • Маскування. Матеріал виробництва відповідатиме стандартам, що дозволить легко замаскуватися;

  • Зручність. Якісне екіпірування забезпечить комфорт у носінні;

Заощаджувати на покупці захисту не рекомендується, тому що від цього залежить ваша безпека. Комплектація може вибиратися окремо, залежно від побажань.

Особливості вибору

При виборі відповідного варіанта екіпірування звертайте увагу на площу балістичного захисту. Наприклад, моделі компанії RAROG мають оптимальний показник. У середньому покриття буде становити 105 дм2, що є відмінним варіантом. Такий костюм гарантує, що всі життєво важливі частини тіла людини будуть захищені.

Зверніть увагу, що, роблячи вибір на користь інноваційного бронекостюму від представленої компанії, ви отримуєте модульну броню. Вона покриває не лише область грудей, плечі, а й частково шию. Також, можна приєднати до броні захист для живота, паху та ніг. Така комплектація забезпечить повну безпеку.

Переваги броні RAROG

Бренд на своєму сайті https://rarog.ua/ пропонує модульний захист, кожна частина якого має сучасний балістичний захист, зроблений з високотехнологічного поліетилену виробництва FMS (Ізраїль). Продукція пройшла випробування на міцність і довела відповідність стандартам. У модулях налічується понад 30 шарів НВМПЕ, що знижує травматичність при отриманні поранення. Наприклад, будь-яка частина броні витримає попадання кулі або уламка, які матимуть швидкість польоту понад 600 м/с. До переваг такого рішення можна віднести:

  • Детальне опрацювання кожної частини захисту;

  • Перевірену надійність у бойових умовах;

  • Якісні матеріали;

Інноваційні бронекостюми RAROG – найкраще рішення для захисту від отримання травм. Захист не втратить первісного вигляду тривалий період часу та збереже функціональні можливості навіть при використанні в екстремальних умовах.