• Головна
  • Генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота вітає запоріжців з Днем міста
Новини компаній
09:00, 14 жовтня 2021 р.

Генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота вітає запоріжців з Днем міста

Новини компаній
Генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота вітає запоріжців з Днем міста

Висловлюю Вам свою глибоку повагу та від імені колективу Укргідроенерго щиро вітаю з прекрасним святом - Днем міста.

Саме у цей символічний день у 1943 році від фашистських загарбників було визволено Запоріжжя. З 1999 року день Покрови Пресвятої Богородиці офіційно відзначається і як День Українського козацтва. А з 2014 року в Україні запроваджено День захисника України, котрий було проголошено тут, на Хортиці. Всі ці свята єднають головне – унікальний запорізький дух, який є символом волі, незалежності та жаги до перемоги.

Запоріжжя – унікальне місто давніх традицій і людського поступу до цивілізації, місто води і світла, затишку і тепла. Місто з багатовіковою історією, яке є батьківщиною козацької вольниці та аристократичного Олександрівська. А первозданна природа і сакральні святилища Хортиці сплелися в унікальному поєднанні з європейськими промисловими гігантами та розмаїттям архітектури.

Сьогодні Запоріжжя – найбільше за територією місто держави, яке перебуває у постійному розвитку та є одним із найпотужніших промислових центрів нашої держави й гідно представляє Україну на зовнішньо-економічному ринку. Місто славиться і найпотужнішим гідроенергетичним комплексом, пам’яткою історії та жаданим об’єктом туристів – Дніпровською ГЕС, яка майже впродовж сторіччя є однією із найпотужніших та найбільших гідроелектростанцій України. Завдяки ДніпроГЕСу був покладений початок розвитку міцного Запорізького індустріального вузла. Дніпровська ГЕС – це неймовірне видовище, яке поєднало у собі велич природи та процес цивілізації.

Ось уже багато років Запоріжжя символізує козацьку волю, славнозвісну Хортицю, могутній ревучий Дніпро та величний ДніпроГЕС. У свято міста зичу всім жителям Запоріжжя здоров’я та успіхів, миру та злагоди, щастя, любові та процвітання. Аби всіх нас єднали лише добрі справи та теплі слова про нашу землю.

З повагою,

Генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дніпровська ГЕС #День міста
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...