• Головна
  • Війна забрала життя відомого запорізького журналіста
10:35, 26 березня 2022 р.

Війна забрала життя відомого запорізького журналіста

На війні загинув запорізький журналіст, головний редактор Afisha.zp та misto.zp.ua Олег Якунін. 

Про це повідомила у Фейсбуці його дружина Олена Якуніна. 

“Шановна громадо! Прошу вшанувати хвилиною мовчання і добрим словом Якуніна Олега Івановича, який загинув на полі бою 18 березня 2022 року, захищаючи нас з вами від клятих окупантів. Він був найкращим у світі чоловіком і люблячим батьком, вірним другом, справедливим і чесним. Був завжди "душею компанії" і єднав довколо себе людей, тому що тільки гуртом ми - сила! Завжди захищав слабкого і не мовчав, коли бачив зло. Він любив море і хорошу музику, мріяв, що наші діти житимуть кращим життям у найкращій країні світу - вільній Україні”, - написала вона. 

Жінка додає, що ще 16 числа Олег обіцяв, що обов'язково повернеться живий і здоровий, і родина повезе дочку на море де він навчить її пірнати із трубкою. Але не судилося....

Він був дуже творчою людиною, трохи богемною. Адже очолював «Афішу», видання про культурні події, про моду…”,  - зазначила відповідальний секретар Запорізької обласної організації НСЖУ Валентира Манжура. 

Національна спілка журналістів України висловлює щирі співчуття родині журналіста-захисника України. Світла памя’ть талановитому і творчому колезі. Не пробачимо окупантам. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Якунін #журналіст #війна
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Останні новини
Оголошення
live comments feed...