• Головна
  • Поліція відкрила справу на псевдо очільника Мелітополя
20:18, 29 березня 2022 р.

Поліція відкрила справу на псевдо очільника Мелітополя

Поліція відкрила справу на псевдо очільника Мелітополя

29 березня запорізька поліція повідомила, що відкрила кримінальне провадження на пособника російських окупантів Володимира Рогова. Йому інкримінують колабораціонізм. 

Про це повідомляє 061 з посиланням на ГУ НП у Запорізькій області. 

Слідство встановило, що Володимир Рогов проголошував себе новим “міським головою” тимчасового окупованого Мелітополя. У соціальних мережах Рогов розповсюджує власне викривлене бачення на ситуацію у країні та безпосередньо Запорізькій області і Мелітополі. 

Розпочате досудове розслідування за ч.5 ст.111-1 (колабораційна діяльність) ККУ. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років.

Варто зазначити, що Володимир Рогов проголошував себе "очільником" Мелітополя, а згодом самопідвищився до "керівника" Запорізької області. Колабораціоніст і раніше займався пропагандою і вигадуванням фейків для російського телебачення. Зокрема про те, що у Запоріжжі в школах дітей вчать “підтримувати синичок” і “полювати на снігурів”, бо вони “символізують росію”. 

Раніше 061 повідомляв, що СБУ оголосила підозру мелітопольській депутатці від “Опозиційного блоку” Галині Данильченко, яка стала співпрацювати з російськими окупантами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рогов #колабораціонізм #Мелітополь #поліція #справа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...