• Головна
  • У Бердянську російські окупанти викрали голову лютеранської громади
11:53, 17 квітня 2022 р.

У Бердянську російські окупанти викрали голову лютеранської громади

У Бердянську російські окупанти викрали голову лютеранської громади

Російські окупанти продовжують чинити військові злочини та викрадати людей. Цього разу затримали і відвезли в невідомому напрямкуголову Ради Німецької Євангелічно-Лютеранської громади Бердянська Артур Кожевнікова.

Про це повідомляє 061.

У церкві повідомляють, що чоловік був затриманий росіянами під час прогулки на Приморській площі і доставлений в будівлю поліції, де зараз окупанти розташували свою військову комендатуру.

«Артур Кожевніков є одним з учасників відновлення громади в 1997 році і більш ніж 20 років служить головою Ради, а також займається соціальним та музикальним служінням.З дня затримання 9 квітня з ним відсутній зв’язок. Військовий комендант не приймає відвідувачів з цієї справи, і жодної інформації про долю затриманого від комендатури не надходить», - розповідають представники церкві.

Викрадення підтверждують в Силах оборони Запорізького краю.

Також відомо, що російські окупанти викрали та відвезли в невідомому напрямку 47-річного місцевого мешканця Василівки.

У Мелітопольі окупанти вврвалися до будинку сім'ї та викрали 39-річного чоловіка. Його дружина повідомила, що викрадений є колишнім військом ЗСУ та участником АТО.

Нагалаємо, раніше ми писали про те, що в Бердянскому районі у селі Обіточне та у селі Верхній Тркмак фіксують випадки взяття в полон та катування чоловіків з числа цивільного населення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#викрадення #лютеранська церква #люди #російські окупанти #війна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...