• Головна
  • Чи можливо в Україні взяти кредит онлайн без застави з поручителями та пред'явленням довідки про доходи?
Новини компаній
17:50, 23 березня 2023 р.

Чи можливо в Україні взяти кредит онлайн без застави з поручителями та пред'явленням довідки про доходи?

Новини компаній

Дуже хочете на свої певні потреби терміново взяти кредит, але цікавить можливість кредитування без застави та поручителів? У ситуаціях, коли рідні або друзі не мають змоги зайняти на певний момент часу якусь необхідну вам суму коштів, а в банк звертатися – зовсім не ваш варіант, все ж є чудовий спосіб кредитування.

Ви, напевне, уже розумієте, що мова сьогодні піде саме про можливість швидко по часу взяти гроші онлайн на картку вашого банку за допомогою такої послуги як мікрокредитування. Оскільки впродовж останніх кількох років мікропозики займають найвище місце серед запитів позичальників, ми вирішили трохи більш детально поговорити про такі кредити та відповідно їх переваги, які і ведуть до високої популярності.

Що таке мікрокредитування?

Чи можливо в Україні взяти кредит онлайн без застави з поручителями та пред'явленням довідки про доходи?, фото-1

Мікрокредитуванням можна назвати швидкі позики в режимі онлайн, що їх своїм клієнтам видають різноманітні мікрофінансові організації (МФО) причому на доступних та спрощених умовах. На відміну від звичних нам класичних кредитів, що їх можна взяти у банках, оформлення позики та нарахування коштів на картку відбуватиметься без необхідності представляти та збирати будь-які зайві документи. Крім того, нарахування необхідної позичальнику суми буде відбуватися без необхідності очікувати кілька тижнів на підтвердження кредиту. Від позичальників просто вимагають для одобрення кредиту відповідати кільком наступним критеріям:

  • позичальник має знаходитися у віковому діапазоні від 18 до 70 років;
  • українське громадянство;
  • мати джерело стабільного доходу;
  • мати паспорт з ідентифікаційним кодом.

Натомість позичальникам не потрібно буде збирати довідки про доходи з офіційним місцем працевлаштування, пред'являти поручителя чи навіть шукати майно під заставу.

Основні вагомі плюси кредитування в МФО

Серед вагомих переваг кредитування у мікрофінансових організаціях, відзначимо, що мова зараз йде лише про надійні та перевірені компанії, ми окремо хотіли б відзначити наступні:

  • можливість оформити кредит в режимі 24 на 7;
  • оформити позику можна у віддаленому режимі та будь-де, де є хороше інтернет покриття;
  • МФО, що сьогодні ведуть роботу на ринку України, пропонують позичальникам вигідні умови;
  • позику можливо отримати на карту вашого банку;
  • підтвердження позики та нарахування коштів відбудеться всього упродовж години часу після безпосередньої подачі заявки.

Серед інших плюсів кредитування в мікрофінансових організаціях можна відзначити відсутність необхідності пояснювати для чого саме вам знадобилися кошти. Також не варто оминути увагою і відсутність потреби готувати безліч різноманітних документів, представляти організації довідку про ваше місце роботи та доходи, давати майно у якості застави та навіть шукати поручителя.

Яскравим прикладом надійної та перевіреної української мікрофінансової організації, яка впродовж тривалого часу успішно надає своїм позичальникам вигідні та швидкі кредити в режимі онлайн на їх карту, можна цілком заслуговано вважати саме мікрофінансову організацію Аво-кредит (Avocredit). Компанія веде свою роботу чесно та відкрито, пропонуючи позичальникам лише найвигідніші з усіх можливих умов. Для того аби трохи ближче познайомитися з організацією та її роботою, перевагами та особливостями кредитування тут, просто завітайте на її офіційний інтернет-сайт, що розташований за посиланням – avocredit.com.ua. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...