• Головна
  • Подарунок шефу: як вибрати найкраще для найкращих?
Новини компаній
13:42, 26 липня 2023 р.

Подарунок шефу: як вибрати найкраще для найкращих?

Новини компаній

Вибір подарунків досить часто стає завданням не з легких, але рівень його складності досягає максимуму, якщо одержувачем є керівник. Яке привітання буде доречним на день народження чи будь-яке інше важливе для шефа свято? Розберімося разом.

Що дарувати керівництву? Перевірені рекомендації

Подарунок шефу чоловікові — це вже не стереотипні «ремінь, краватка, запальничка». Зазвичай у людей, які обіймають керівні посади, цих знаків уваги вдосталь. До того ж вам необхідно чітко дотримуватися ділового етикету та не перетнути межу дозволеного.

Подарунок шефу: як вибрати найкраще для найкращих?, фото-1

Класичний подарунок начальнику — це елітна канцелярія, кава, чай або алкоголь. Здається, у такому разі залишаться задоволеними обидві сторони. Проте є кілька важливих нюансів: ви ризикуєте презентувати керівнику вже десятий однаковий щоденник або коньяк, а він, зі свого боку, просто не запам’ятає ваш подарунок.

Найкраще рішення в такій ситуації — купити ексклюзивні чи колекційні вироби. Тільки уявіть, що ваш подарунок шефу — це дерев’яні нарди ручної роботи, авторський молот вікінга, автограф Олександра Шовковського чи старовинний «Кобзар» Тараса Шевченка, виданий 1907 року в Петербурзі. Такі знаки уваги позачасові та безцінні. Замовте їх або інші елітні подарунки керівнику на fama.ua.

Де купити ідеальний подарунок

FAMA Presents — це перший в Україні інтернет-магазин оригінальних подарунків преміумсегмента. Створений у 2012 році, він має бездоганну репутацію і тисячі задоволених клієнтів, які саме тут знайшли гідні аксесуари для керівників, ділових партнерів або іноземних гостей.

Подарунок шефу: як вибрати найкраще для найкращих?, фото-2

Унікальна особливість проєкту FAMA — співпраця з українськими митцями з різних куточків країни. В онлайн-маркеті представлені вироби провідних вітчизняних майстрів, які не мають аналогів. Ознайомтеся з асортиментом FAMA — і питання, що подарувати шефу на день народження, буде закрито.

У каталозі інтернет-магазину ви знайдете ідеальні презенти для бізнесменів, представників державних інституцій і колекціонерів. Зокрема, у подарунок можна замовити:

  • колекційні моделі автомобілів;
  • авторські скульптури;
  • раритетні видання тематичних книг;
  • елітні нарди, шахи та інші настільні ігри;
  • сокири вікінгів, репліки козацьких мушкетів;
  • старовинні ікони;
  • кришталеві графини;
  • підлогові мінібари тощо.

Разом із FAMA ви зможете вибрати найкращий подарунок керівнику з будь-якого приводу. Фахівці компанії допоможуть підібрати його як уранці, так і пізно ввечері, щоб замовлення було отримано своєчасно незалежно від обставин. Так, інтернет-магазин гарантує клієнтам не тільки унікальні товари, а й якісний сервіс, швидку доставку в Київ та інші міста України, а також участь у дисконтній програмі.

Даруйте бездоганні подарунки разом із FAMA! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...