• Головна
  • Ексклюзивна пропозиція 2023 року від Gazer: доступ до телеканалів та кіносервісів у подарунок
Новини компаній
11:00, 15 вересня 2023 р.

Ексклюзивна пропозиція 2023 року від Gazer: доступ до телеканалів та кіносервісів у подарунок

Новини компаній
Ексклюзивна пропозиція 2023 року від Gazer: доступ до телеканалів та кіносервісів у подарунок

Чи ви коли-небудь задумувалися скільки вам обходиться пару років оплати за телеканали. Якщо те все збити до купи, то вийде ледь не вартість телевізора середньої цінової категорії. Чи є спосіб як уникнути цих витрат? Так. Команда редакції 061 Запоріжжя опрацювали всі пропозиції всіх вітчизняних телесервісів і знайшла для вас супервигідну пропозицію. Але мова не про OTT сервіс чи тюнер, а про телевізор.

Ми знайшли телевізор, у вартість якого вже включена підписка на телеканали та улюблені потокові сервіси. Це телевізор бренду Gazer, обираючи який ви можете забути про щомісячну абонентську плату та насолоджуватися вибором серіалів, фільмів та телепередач аж до 2 років. Лінійка телевізорів MetaSmart має додаткову можливість користування каналами без щомісячної абонентської плати. Покупці можуть підключити підписку на 76 каналів телебачення безплатно — у вартість телевізора вже включена підписка на потоковий сервіс.

Ексклюзивна пропозиція 2023 року від Gazer: доступ до телеканалів та кіносервісів у подарунок, фото-1

Більш того, купуючи будь-який телевізор Gazer у магазинах «Цитрус», «Фокстрот» та «Розетка», ви отримаєте спеціальний промокод на користування ОТТ- сервісами. Так ви можете отримати безплатний доступ до потокових медіа: SWEET TV (6 місяців), Kyivstar TV (3 місяці), You TV (3 місяці) та MEGOGO (3 місяці). Дамо вам невеличку підказку як дивитися фільми та серіали безплатно максимально довго — просто активуйте кожен з сервісів почергово, а не всі одразу.

Але на цьому вигоди не закінчуються: придбавши телевізор лінійки MetaSmart Gazer, ви отримайте 3 роки гарантії, зареєструвавшись на сайті компанії. 3 роки вашого спокою за те, що в разі виникнення проблем ви матимете можливість безплатного обслуговування такий тривалий час.

Чому Gazer?

Наразі на найдорожчих телевізорах виробники найчастіше використовують OLED та QLED екрани. У середньому ціновому діапазоні повсякчас користувачам пропонують м’які екрани. Подібні технології призводять до втрачання яскравості екрана за дуже короткий термін. Тобто вже через 3-4 роки користування вам доведеться або змиритися з поганим зображенням або купувати новий телевізор. Щоб цього уникнути радимо обирати телевізор з екраном multiversee screen.

Ексклюзивна пропозиція 2023 року від Gazer: доступ до телеканалів та кіносервісів у подарунок, фото-2

Саме таку технологію для екранів телевізорів використовує бренд Gazer. Екран multiversee screen легко відрізнити тим, що при доторканні на них не залишається сліду, як у м’яких екранів. Такий екран довговічніший і зберігає яскравість в рази довше (аж до 10 років). Завдяки еталонному калібруванню кольори на екрані виглядають максимально натурально і насичено. Екран також має ефект антивідблиску, тож зображення є однаково якісним з будь-якого кута кімнати, а очі не втомлюються навіть при тривалому перегляді. Тобто ви можете насолоджуватися оригінальною роздільною здатністю та насиченою картинкою аж десятиліття.

При розробці пульта до телевізора у Gazer виходили з того, що його теж мають використовувати впродовж як мінімум 10 років. Пульти Gazer компактні, з мінімальним набором кнопок, мають функцію підключення через блютуз, швидкий доступ до відеосервісів Netflix, YouTube, Google Play, рrime video та можливість голосового пошуку. Пульт також можна використовувати у якості геймпада.

Ексклюзивна пропозиція 2023 року від Gazer: доступ до телеканалів та кіносервісів у подарунок, фото-3

Так при купівлі телевізора MetaSmart Gazer за помірну ціну ви можете отримати не тільки вигідні умови на потокові сервіси, а й гаджет, що має ультрасучасні функціонал та технології екрана. Але це ще не все — Gazer використовує особливості наступного покоління інтеграції web 3, що дає доступ до сучасного цифрового мистецтва та вихід в Метавсесвіт. Тобто просто з дивану ви можете переглядати найкращі зразки цифрового мистецтва, ставити їх як заставку на телевізор, а також подорожувати віртуальною реальністю.

Тож ви купуєте або просто телевізор, або ж за ту ж саму ціну найсучасніший телевізор нового покоління  MetaSmart  TV, якісний та довговічний екран та супервигідні умови для підключення телеканалів та кіносервісів. Вибір за вами — просто телевізор чи Gazer.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#бренд Gazer #телевізор MetaSmart
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...