• Головна
  • Підготовка будинків до зими - “Місто для людей”
Новини компаній
11:00, 22 листопада 2023 р.

Підготовка будинків до зими - “Місто для людей”

Новини компаній
Підготовка будинків до зими - “Місто для людей”

За час підготовки до опалювального сезону “Місто для людей” у Запоріжжі замінили 1765 од. запірної арматури та 2467 м.п. трубопроводів інженерних мереж.

Інженерні мережі - це труби гарячого і холодного водопостачання, центрального опалення. Їх важливо підтримувати в належному стані, замінюючи зношені ділянки. Для вчасної заміни зношених ділянок мереж важлива повна та своєчасна оплата за послугу утримання багатоквартирного будинку - поточний ремонт здійснюється з накопичувальної статті тарифу.

В рамках підготовки до опалювального сезону в 2023 р. фахівці управляючої компанії провели заміну 2467 м.п. інженерних мереж (центрального опалення, водопостачання) в будинках, а також замінили 1765 од. запірної арматури в підвалах. Також слюсарі замінили 3484 м.п. каналізації та 11 каналізаційних випусків.

Висотні роботи - ремонти шиферних та рулонних покрівель, ремонти міжпанельних швів, ремонти зливоприймачів також покликані підготувати житловий фонд до зимового періоду. за період з квітня по червень покрівельники “Місто для людей” відремонтували близько 9578 м.кв. покрівель, 3142 м.п. міжпанельних швів, відремонтували 682 м.п. зливоприймачів.

Для ефективної економії електроенергії встановили 47 Led-світильників, замінили 1830 м.п. електропроводки та провели ревізію електрощитових.

Для того, щоб залишити заявку на виконання робіт, можна звернутись на цілодобовий колл-центр “Місто для людей” за номером 067 400 1008, а також заповнити форму зворотного зв’язку на сайті управляючої компанії MDL.COM.UA

Управляюча компанія “Місто для людей” дякує всім співвласникам за своєчасну та повну оплату послуги управління, що дозволяє фахівцям якісно обслуговувати будинки, проводити ремонтні роботи та попереджати аварійні ситуації.

Управляюча компанія “Місто для людей” у Запоріжжі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Управляюча компанія “Місто для людей” #підготовка до зими
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...