Новини компаній
11:00, 18 січня

JOY KIDS- розвиток дитини без меж!

Новини компаній

Йти в ногу із сучасними технологіями та прагнути розвитку інтелектуальної та соціально активної дитини – завдання свідомих батьків! Приватний садочок повного дня JOY KIDS запровадив розвиваючі гуртки та індивідуальні заняття для дітей, розважальні тематичні заходи та культурні програми!

Досвідчені викладачі допоможуть підготувати дитину до школи, як в навчальному аспекті, так і емоційному плані, допомогти знайти саме «своє» хобі, посприяти батькам у вирішенні вектору руху в плані розвитку навичок та вподобань дитини – можливо приватному садочку JOY KIDS в Запоріжжі!

Команда фахівців JOY KIDS сформувала окремі програми індивідуального розвитку для вашої дитини, які можуть обратибатьки:

  • Заняття з англійської мови – перші кроки до вільного володіння та підготовка до шкільних завдань, щоб знайомство з іноземними мовами не стало для дитини стресом.
  • Заняття з логопедом для дітей, яким важко самостійно налагодити комунікативні зв’язки і розвивати мовлення.
  • Заняття з хореографії для активних і енергійних.
  • Дитячий фітнес – щоб скерувати активність дитини у правильне русло.
  • Масаж для дітей – загальнооздоровчий та профілактичний.
  • Програма підготовки дітей до школи: поведінкові навички, соціалізація, дисципліна та перше знайомство зі шкільною програмою у максимально комфортній для дитини формі.
  • Індивідуальні заняття з практикуючим дитячим психологом, щоб розібрати емоційні проблеми та виклики дитини перед першими кроками до дорослого життя.
  • Психологічна просвіта діагностика психологічної готовність дитини до школи та консультація батьків. Як зрозуміти батькам сьогодення, чи готова дитина до навчання у 6 років? Чи дитині потрібен ще один рік для підготовки, надолуження та емоційної стійкості?Діагностика з використанням інтерактивних ігрових технологій та передових методів навчання та виховання.

Батькам треба просто обрати по бажанню заняття та гуртки, які буде відвідувати дитина і все.

Чому саме JOY KIDS?

Ми створили максимально безпечні та комфортні умови для ваших дітей, щоб кожен похід у садочок викликав для малюка тільки позитивні асоціації.

Щотижня у садочку JOY KIDS проводяться розважально-розвиваючі тематичні заходи: «Зимова party», «Movie kids», «День супергероїв» "Мильні бульбашки" "Світлодіодна вечірка" та ін. Це стимулює дітей приймати активну участь в команді та адаптуватися до групових занять, ще це весело!)

Ближче до навколишнього середовища! У нас дітки мають змогу відвідати контактний зоопарк із тваринками, також познайомитися із маленьким городом, самостійно вирощувати мікрозелень та вчитися дбати про природу.

Всебічний розвиток та соціалізація з комфортом: в JOY KIDS https://joykids.zp.ua/ подбають про безпеку та настрій вашої дитини!

Щоб дізнатися більше детальної інформації, ви можете зв’язатися з нами за номером: 068 307 03 07 (viber/telegram).

Наша адреса: м. Запоріжжя, вул. Щаслива 9-а

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#JOY KIDS #Приватний садочок #гуртки #індивідуальні заняття #садочок повного дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...