• Головна
  • У Запоріжжі поліція розшукала підозрюваних у підриві приватного авто
13:02, 23 лютого

У Запоріжжі поліція розшукала підозрюваних у підриві приватного авто

Наприкінці січня 2024 року у Запоріжжі невідомі кинули гранату під авто. У підриві автівки підозрюються раніше двоє раніше судимих чоловіків.

Про це повідомляє обласне управління Нацполіції, передає 061. 

31 січня о 23:23 поліція отримала виклик про підрив приватного авто у Комунарському районі Запоріжжя. Під автомобіль Renault Kangoo 45-річного чоловіка кинули гранату. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. 

Поліцейські опитала місцевих мешканців та дослідили записи камер відеоспостереження. За ними встановили ймовірні шляхи відходу з місця злочину і транспортний засіб зловмисників. У скоєнні злочину запідозрили двох раніше судимих мешканців Запоріжжя 33 і 36 років. 22 лютого обом оголосили підозри за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Також поліція вважає, що до злочину може бути причетним 42-річний чоловік.

Правоохоронці провели обшуки у фігуратів провадження. У одного з підозрюваних вилучили АК-74, два магазини та приклад до нього, понад 200 набоїв різних калібрів, три магазини до пістолета Стєчкіна, чотири детонатори до УЗРГМ із комплектом запчастин до них, артилерійський порох.  Наразі з’ясовується канал надходження зброї та боєприпасів.

Раніше 061 повідомляв, що у Запорізькій області проведуть антитерористичні навчання.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вибух #авто #підозрювані #Запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...