• Головна
  • Виконком ЗМР проти ошуканих покупців запорізьких недобудов. Крапка поставлена.
Партнерський матеріал
11:00, 6 березня

Виконком ЗМР проти ошуканих покупців запорізьких недобудов. Крапка поставлена.

Партнерський матеріал
Виконком ЗМР проти ошуканих покупців запорізьких недобудов. Крапка поставлена., фото-1

Справа пов’язана із завершенням будівництва об’єктів багатоповерхових будинків в ЖК «Козак Сіті»  у місті Запоріжжя, як і обіцяло Адвокатське бюро “Валерії Скрими”, доведено до логічного кінця.

Відтак після запеклих засідань в судах першої, апеляційної та касаційної інстанцій, 27 лютого 2024 року Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду виніс Постанову, якою залишив без задоволення касаційну скаргу Виконавчого комітету Запорізької міської ради. Тим самим суд остаточно залишив в силі рішення Запорізького окружного адміністративного суду від 27.03.2023 та Постанову Третього апеляційного адміністративного суду від 05.07.2023 про зобов’язання Виконкому організувати роботи по завершенню будівництва багатоповерхових будинків  №76 та №77 по вул. Нагнибіди у м. Запоріжжі.

Після майже трьох років з моменту подання позовної заяви судовий процес завершено важкою перемогою ошуканих покупців. Винесене рішення, принаймні, вселяє надію у те, що недобудовані об’єкти в  якомога найближчий час таки будуть здані в експлуатацію.

Ця справа наочно демонструє, що незважаючи на спроби органу місцевого самоврядування всіляко ігнорувати питання пов’язані з організацією робіт щодо продовження будування об’єктів, суспільний резонанс та плідна праця спрямована на досягнення кінцевої мети, таки відроджують справедливість.

Верховний Суд України Постанова - https://reyestr.court.gov.ua/Review/117317560

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Адвокатське бюро "Валерії Скрими" #суд #Постанова #ЖК "Козак Сіті" #будівельна компанія "Рассвет"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...