• Головна
  • У Запоріжжі депутати екстрено виділили 10 мільйонів на ремонт дороги через острів Хортиця
15:40, 22 березня

У Запоріжжі депутати екстрено виділили 10 мільйонів на ремонт дороги через острів Хортиця

У Запоріжжі депутати екстрено виділили 10 мільйонів на ремонт дороги через острів Хортиця

Депутатський корпус погодив внесення змін в Програму благоустрою вулично-дорожньої мережі та перерозподілив коштів в рамках програми на ремонт дороги через острів Хортиця

Про це стало відомо під час позачергової сесії міськради, передає 061.

Бюджетна комісія Запорізької міської ради провела екстрене засідання після ранкової атаки по греблі ДніпроГЕС. Через пошкодження на греблі, рух по ДніпроГЕСУ був тимчасово перекритий і основний рух автотранспорту наразі здійснюється через Арковий міст о. Хортиця (вул. Сергія Тюленіна — вул. Січі — вул. Таганська). А також, через нові мости та Хортицький район.

Так як дорога через острів Хортиця перебуває в не найкращому стані, депутати вирішили спрямувати кошти на її ремонт, який розпочнуть роботи вночі, в час комендантської години, щоб не заважати руху автотранспорту. На ремонт спрямували 10 мільйонів гривень.

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв підкреслив, що додаткових коштів депутати на дороги не виділяли, а гроші перерозподілили в рамках вже виділених коштів на реалізацію програми.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по Запоріжжю – нанесено 20 ракетних ударів. Окрім житлового сектору, ракети влучили по Дніпровський гідроелектростанції – пошкоджено ГЕС-1, ГЕС-2 та греблю, обидві станції наразі не працюють, але загрози прориву дамби немає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт дороги #Арковий міст #кошти #гроші #ремонт #люди #безпека #рух транспорту
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...