• Головна
  • СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі
11:25, 29 березня

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

У результаті слідчих дій встановлено особи та повідомлено про підозру ще 7 ворожим поплічникам, які вступили до створеного агресором «головного управління мвс по Запорізькій області рф» на тимчасово захопленій частині регіону.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Одного із зрадників призначили на посаду начальника відділу дізнання так званого «відділу поліції №3 увс по м. Василівка і Василівському районі».

Трьох інших колаборантів призначили на посади поліцейських патрульно-постової служби цього ж відділу.

Ще одного фігуранта було призначено на посаду чергового «відділу державної інспекції безпеки дорожнього руху управління міністерства внутрішніх справ росії «Мелітопольське».

Іншого функціонера призначено черговим ізолятора тимчасового тримання «відділу поліції № 2 увс по м. Василівка і Василівському районі». 

Також ворожу поплічницю призначено на посаду діловода окупаційного «Приморського відділу Бердянського управління мвс в Запорізькій області».  

Встановлено, що у лавах псевдоутворення вони виконують каральні завдання агресорів з придушення опору та залякування мешканців тимчасово окупованої території регіону. Для цього використовують масові репресії, переслідування і незаконні затримання громадян, зокрема учасників руху спротиву.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили фігурантам про підозру за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СБУ #колаборант
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...