• Головна
  • Лупа: чому вона з'являється, і як з нею боротися?
Новини компаній
13:00, 18 квітня

Лупа: чому вона з'являється, і як з нею боротися?

Новини компаній

За статисткою, кожна друга людина на планеті має таку проблему, як лупа. Вона не небезпечна, але при цьому завдає дискомфорту, наприклад: свербіж, зниження естетичного вигляду. Щоб боротися з нею, потрібно підібрати дієвий засіб від лупи. Якщо ж нічого не робити, то: шкіра голови свербітиме, локони почнуть швидше жирнішати, а в запущених ситуаціях, можливо їх випадання. Пропонуємо розібратися, чому з'являється проблема, і як з нею боротися.

Лупа: чому вона з'являється, і як з нею боротися?, фото-1

Що таке лупа?

У медицині вона називається себорейний дерматит – поширене захворювання, що зустрічається у 55% населення планети. Провокуючим чинником появи є дріжджовий грибок. При створенні сприятливих умов для розмноження його стає більше, через що обмінні процеси не йдуть так, як треба. Лущення шкіри голови – результат швидкого розподілу ороговілих клітин. Їх життєвий цикл – 28 днів, а при появі лупи він скорочується в кілька разів.

Вони не мають часу оновитися природним способом, тому клітини починають з'єднуватися зі шкірним салом, через що і з'являються білі пластівці. Але, сучасна медицина та косметологія розвиваються, тому позбутися проблеми реально. До основних симптомів її прояву відносять:

  • Безліч лусочок ороговілих клітин на поверхні волосся.
  • Подразнення шкіри, свербіж.
  • Жирний або сухий епідерміс голови.
  • Поява тьмяності волосся, його витончення та послаблення.

Ознайомитись з широким асортиментом косметики пропонує магазин Japan Shampoo. В асортименті можна знайти засоби, що відповідають вашому типу волосся та шкіри, та усунути проблему.

Які види лупи є?

Прийнято виділяти два її типи:

  • Жирна – з'являється у вигляді крупних лусочок жовтого кольору, які збираються на голові великими скупченнями. Причиною її появи є збільшення вироблення себуму, що провокує сприятливе середовище для розвитку грибка. Лікування спрямовується на зниження кількості шкірного сала та очищення.
  • Суха – вона виглядає як дрібні лусочки білого кольору, що вільно розподіляються на голові. У такій ситуації потрібно проводити зволоження та живлення, а також насичувати волосся вітамінами.

Обидва типи себорейного дерматиту можуть призвести до появи сверблячки, але не завжди. При будь-якій формі, потрібно підібрати якісну косметику для догляду.

Засоби догляду для усунення лупи

Зрозумівши, через що у вас виник себорейний дерматит, можна розпочинати вибір косметики. Серед широкого розмаїття легко розгубитися, тому слід звернути увагу на склад продукції. У ньому повинні бути:

  • Речовини, що мають протигрибковий, антибактеріальний вплив.
  • Відлущувальні компоненти, які дозволяють прибрати ороговілі клітини зі шкіри;
  • Регулятори виробництва себуму.
  • Заспокійливі компоненти для зменшення сверблячки та усунення запалення.
  • Поживні елементи, антиоксиданти для відновлення клітин та стабілізації їх функціонування.
Лупа: чому вона з'являється, і як з нею боротися?, фото-2

Як доповнення, формули можуть включати охолоджуючі та освіжаючі компоненти. Рекомендується підібрати комплексний догляд, у якому буде: шампунь, маска та лосьйон. Поетапне очищення, зволоження та відновлення допоможуть впоратися з проблемою.

Де можна знайти засоби від лупи?

У продажу є безліч шампунів та масок для лікування проблеми, але чи будуть вони ефективними? У цій ситуації потрібно комплексне рішення, яке бореться з проблемою, а не симптомами. Підібрати дієвий засіб можна в інтернет-магазині Japan Shampoo. Переходьте до каталогу, ознайомтеся з пропозиціями та підберіть те, що вам потрібно. Помітити результат при використанні професійних засобів можна відразу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дієвий засіб від лупи #магазин Japan Shampoo
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...