• Головна
  • Подарунки, бонуси та відмінна якість: чим запам’яталося відкриття найбільшої АЗК мережі «EURO 5» на виїзді з Запоріжжя
Новини компаній
13:00, 15 квітня

Подарунки, бонуси та відмінна якість: чим запам’яталося відкриття найбільшої АЗК мережі «EURO 5» на виїзді з Запоріжжя

Новини компаній
Подарунки, бонуси та відмінна якість: чим запам’яталося відкриття найбільшої АЗК мережі «EURO 5» на виїзді з Запоріжжя

У Запоріжжі урочисто відкрився найбільший автозаправний комплекс мережі «EURO 5» у Дніпровському районі міста. Мережа «EURO 5» зародилася саме у нашому місті у період повномасштабного вторгнення.  З нагоди відкриття на клієнтів чекало багато сюрпризів та подарунків.

«EURO 5» своєю відмінною рисою називає саме якість. Головні цінності для співробітників АЗК: якість палива, сервіс та клієнти.

«Цей заправний комплекс відкрився у новому форматі. Ми сподіваємося, що він сподобається і містянам, і гостям міста. Цей формат має дуже смачну кухню, гриль-меню, кавову карту. Тут дуже простора зала з гарним асортиментом алкогольних напоїв. Ми зробили дитячу групу, а також маємо величезний асортимент автохімії. І що дуже важливо — ми тут готуємо самостійно. У нас є окрема кухня і ми готуємо все свіженьке — будь-які салати, окрошку, є пельмені та вареники власного виробництва, нагетси, картопля фрі без олії на аерогрилі. Також у нас представлена продукція концерну Хлібпром —  дуже смачні мафіни з начинками. Ще у нас такі смачні десерти, які готує наш шикарний кухар-кондитер  - тірамісу,  панакота, тістечка і все це лише з натуральних інгредієнтів без стабілізаторів. Наш принцип — це свіжий продукт на вітрині», розповідає директорка з розвитку мережі Ганна Кучер.

Одна з родзинок нового комплексу – зона з авторською піцею, яку тут готують на місці при гостях. Тісто для ідеальної піци вимішують самостійно, а для начинки закуповують лише високоякісні продукти.  Замовлення можна отримати всього за якихось 10 хвилин. В асортименті нараховується 16 різних видів піц і з нагоди відкриття гостей сьогодні безкоштовно пригощали піцею, а також перші 100 клієнтів мали змогу отримати фірмові термокружки.

«Ми інвестуємо у Запоріжжя, а саме вкладаючись фінансово у побудову бізнесу та поверненню податків у Запорізьку скарбничку. Мережа «EURO 5» є не лише комерційною структурою, а й частиною запорізького суспільства. Для нас важливо створювати комфорт та якість для повсякденного життя наших містян. Ми свої» додала бренд-менеджерка «EURO 5» Анастасія Харченко.

Окрім цього, «EURO 5» пропонують безліч бонусів —  від карт лояльності до знижок на придбання палива, закінчуючи вигідними пропозиціями для потреб підприємств під час оптових закупівель палива.  Поставки здійснюють з НПЗ Болгарії, Румунії, Литви, Польщі від відомих виробників, таких як RomPetrol, InsaOil та Orlen.

«Компанія пропонує як паливні карти, так і паливні талони. Паливні талони бувають різних номіналів. Наприклад, 10-20 літрів. Паливні карти мають низку переваг, адже на одній паливній карті можуть бути всі види палива: бензин, газ та дизельне паливо. Можуть встановлюватися щоденні добові ліміти. Все можна контролювати через особистий кабінет, дивитися, хто і де колись заправився і відстежувати залишки. Це дуже зручно. Все, що необхідно для отримання такої паливної картки — це зв'язатися з менеджером з продажу талонів та укласти договори. Там все дуже просто та швидко відбувається. Порівняно з осінню 2023 року ми бачимо приріст за кількістю оптових клієнтів на 10% і на перспективу я думаю, що цей відсоток буде збільшуватися. Для нас найголовніше, щоб наш клієнт залишився задоволеним. Зі свого боку ми намагаємось надати комплексне сервісне рішення», пояснює керівник відділу роздрібної торгівлі нафтопродуктами та газом Олексій Данілов.

У магазинах мережі автомобілісти можуть знайти різноманітні перекуси -  бургери, хот-доги, солодку випічку, снеки, батончики, ароматну каву та чай, великий вибір вин, продукти харчування, дитячі іграшки,  автомобільну косметику та хімію, аксесуари для авто, брендовані сувеніри та багато іншого. Також тут є посадкова зона, де можна розслабитись після стомлюючої дороги, перекусити та відпочити. Додаткові сервіси та комфорт відвідувачів тут перебувають у числі пріоритетів.

«Пацієнти центру протезування «Сміливий крок» також долучилися до урочистого відкриття. Захисники України — родом з Харківщини і Рівненщини — наразі проходять реабілітацію в Запоріжжі в одній з лікарень міста («Олександрівська»)

Хлопці живуть активним життям на протезі: відвідують тренажерну залу, катаються верхи і керують авто. Якість і швидкість наданих послуг — для них пріоритет.

Тому вони і обрали центр «Сміливий крок». Тут для всіх українців надається повний цикл послуг з протезування нижніх/верхніх кінцівок, реабілітації, фахової медичної допомоги, що покриваються з держбюджету. Наші Герої цінують свій час і рекомендують мережу АЗК Євро 5 за інклюзивний підхід, європейський сервіс і запашну каву»   розповіла бренд-менеджерка центру «Сміливий крок» Ганна Таланова.

Оператори уважно ставляться до кожного клієнта та їх потреб. Водії дуже позитивно відгукуються про нову АЗК, і серед переваг відзначають приємне обслуговування.

«Я з впевненістю можу сказати, що наша відмінна риса — це якісне паливо. Технічне відкриття ми мали десь тиждень тому, і ми збирали відгуки у наших клієнтів. Людям подобається це просторе приміщення. Усередині у нас є столики та зона відпочинку. Готуємо також літній майданчик, де можна буде посидіти. Ми для себе визначили, що наші локації повинні бути розподілені так, щоб людина в кожному районі нашого міста могла без проблем заїхати на заправку і скористатися всіма нашими послугами», — ділиться помічник директора Євген Півненко.

Нагадаємо, що EURO 5 — провідна регіональна мережа автозаправних комплексів, що заснувала свою діяльність саме в Запоріжжі. На сьогоднішній день функціонує вже 9 автозаправних станцій у Запоріжжі та 5 в Київській області. Компанія не зупиняється на досягнутому і планує розширити мережу, вийшовши на національний ринок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АЗС EURO 5 #АЗК #відкриття #станція #послуги #бензин #подарунки #паливо
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...