• Головна
  • В Запоріжжі та області побудують 10 підземних шкіл
15:34, 26 квітня

В Запоріжжі та області побудують 10 підземних шкіл

В Запоріжжі та області побудують 10 підземних шкіл

До кінця року в Запоріжжі та області побудують 10 підземних шкіл. Ще в 10 навчальних закладах зроблять капітальний ремонт укриттів.

Про це повідомив голова ЗОВА Іван Федоров.

Плани щодо розвитку сфери освіти в регіоні очільник області озвучив під час освітнього форуму в Запоріжжі, який провели разом з Міністром освіти і науки України Оксеном Лісовим.

Будівництво підземних шкіл та ремонт укриттів дозволить отримати можливість навчатись за змішаною системою ще 50 тисячам школярів. Окрім цього, підземні школи в громадах мають забезпечити шкільними автобусами т відремонтувати дороги.

- У 10 закладах освіти плануємо зробити капітальний ремонт укриттів, а там де їх взагалі немає, ми будемо будувати підземні школи. Той виклик, який ми ставимо перед своєю командою, ми маємо побудувати 10 підземних шкіл кінця поточного року. Щоб діти мали комфортний доступ до офлайн-навчання, ми вирішимо наступні задачі: забезпечимо наші школи, які ми будемо будувати не лише на території Запоріжжя, а й на території всієї Запорізької області, ми забезпечимо шкільними автобусами. Ми зможемо побудувати логістику так, щоб дороги по доставці наших дітей до шкіл були безпечними для освітнього процесу. І звичайно ми маємо забезпечити всім необхідним тих дітей, які будуть залишатись на онлайн навчанні, - сказав Федоров.

Як раніше писав 061, на укриття Запорізька область отримає 500 мільйонів гривень. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#школа #підземна школа #укриття #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...