• Головна
  • Проїзд по греблі ДніпроГЕС вирішили не відкривати на вихідні – як організовано рух транспорту
15:12, 1 червня

Проїзд по греблі ДніпроГЕС вирішили не відкривати на вихідні – як організовано рух транспорту

Після нічної ракетної атаки по Запоріжжю рух через греблю Дніпровської ГЕС перекрито. Після обстеження пошкоджень ДніпроГЕС влада разом з профільними спеціалістами прийняли рішення не відкривати рух протягом вихідних днів.

Про це повідомив голова ЗОВА Іван Федоров.

- Після детального обстеження наслідків ворожого ракетного удару прийняли рішення не відкривати рух греблею на вихідні дні. За цей час маємо зробити все необхідне, щоб максимально убезпечити учасників руху, - запевнив очільник області.

За інформацією патрульної поліції, обʼїзд здійснюється через Арковий міст о. Хортиця (вул. Величара (колишня вул. Сергія Тюленіна) — вул. Січі — вул. Антона Незоли (колишня вул. Таганська), а також, через Нові мости та Хортицький район.

За інформацією міського управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку, у зв’язку з закриттям руху громадського транспорту через греблю рух автобусних маршрутів комунального та приватного транспорту організовано:

- з Бородінського та Осипенківського мікрорайонів через бульвар Вінтера, вул Кияшка, Арковий міст, о. Хортицю, пр. Металургів, вул. Богдана Хмельницького, через площу Запорізьку, пр. Соборний, далі за своїми маршрутами та у зворотному напрямку.

Як раніше писав 061, квіткова майстерня в Запоріжжі пережила вже третю ракетну атаку і продовжує працювати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДніпроГЕС #транспорт #Запоріжжя #Іван Федоров
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...