• Головна
  • В Запоріжжі зібрали підписи для ініціювання громадських слухань щодо закриття шкіл
13:04, 4 червня

В Запоріжжі зібрали підписи для ініціювання громадських слухань щодо закриття шкіл

В Запоріжжі зібрали підписи для ініціювання громадських слухань щодо закриття шкіл

В Запоріжжі активісти зібрали необхідну кількість підписів, щоб ініціювати громадські слухання щодо закриття шкіл в місті. Повідомлення про відповідну ініціативу 3 червня зареєстрували в канцелярії Запорізької міської ради.

Про це повідомляє ЗЦР.

Ініціативна група збору підписів вимагає зупинити оптимізацію шкіл в Запоріжжі без проведення громадських слухань. Під відповідним повідомленням вдалось зібрати 1005 підписів (при необхідних 250).

Після реєстрації документу в канцелярії міський голова має протягом 20 днів визначити місце та час проведення громадських слухань, а виконком – забезпечити це проведення.

Як раніше писав 061, минулого тижня відбулося засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, культури щодо скорочення чисельності шкіл. В проєктах рішення міськради мова йде про закриття гімназій №39 та 30 шляхом приєднання до інших закладів, одночасно з цим батьківська спільнота повідомляє про те, що під закриття можуть потрапити гімназії №61, 54 та 21. Загалом же влада може скоротити до двох десятків навчальних закладів в місті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#школа #освіта #оптимізація #навчання #громадські слухання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...