• Головна
  • «Запоріжжя – не місце для кримінальних розборок»: в мерії та ОВА прокоментували резонансне вбивство посадовця
11:42, 11 червня

«Запоріжжя – не місце для кримінальних розборок»: в мерії та ОВА прокоментували резонансне вбивство посадовця

«Запоріжжя – не місце для кримінальних розборок»: в мерії та ОВА прокоментували резонансне вбивство посадовця

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров прокоментував вбивство відстороненого директора департаменту правового забезпечення міськради Максима Денщіка

Відповідний допис був опублікований в офіційному телеграм-каналі очільника регіону, передає 061.

«Резонансне вбивство у Запоріжжі не має права залишитись без уваги ні влади, ні правоохоронців. Оперативно провів нараду із правоохоронними органами, поліція проводить слідчо-розшукові дії. Розслідування резонансного вбивства - на особливому контролі. Запоріжжя – не місце для кримінальних розборок. Тож спільно із правоохоронцями будемо проводити превентивну роботу з викорінення криміналітету в обласному центрі», - зазначив Іван Федоров.

Також голова ЗОВА зазначив, що після цієї події у місті посилять «заходи безпеки мешканців міста на вулицях».

Кримінальну подію також прокоментувала пані секретар міськради Регіна Харченко: «Місто шокувала новина про вбивство директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максима Денщіка. В середмісті. Чотири кульових поранення. Немає слів. Приношу співчуття рідним і близьким».

"Як професійний юрист він багато зробив для налагодження роботи очолюваного ним департаменту, юридичного захисту інтересів міста. Колеги та містяни пам’ятатимуть його як професіонала своєї справи. Поділяємо біль непоправної втрати з родиною, близькими та колегами померлого, з усіма, хто його знав", - зазначили в пресслужбі міськради Запоріжжя.

Раніше ми писали про те, що сьогодні близько 8 ранку біля під’їзду багатоповерхівки в одному з районів міста з вогнепальної зброї стріляли у колишнього директора департаменту правового забезпечення Максима Денщіка, якого відсторонили від займаної посади після зміни керівництва міськради. Потерпілий помер від поранень під час реанімаційних заходів у лікарні. В поліції шукають виконавців та замовників цього вбивства. У чоловіка залишилося двоє дітей.

До цього повідомлялося про те, що в травні в Олександрівському районі горів автомобіль Volkswagen Touareg, що також належав одному з посадовців Запорізької міськради.

Всі останні події про Запоріжжя читайте в нашому Telеgram-каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вбивство #реакція #криміналітет #правоохоронці #посилення безпеки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...