• Головна
  • Як доглядати за виробами зі штучного каменю
Новини компаній
17:00, 26 червня

Як доглядати за виробами зі штучного каменю

Новини компаній

Багато хто наважується купити вироби зі штучного каменю завдяки їхній довговічності та стійкості до температур і подряпин. Однак для збереження їхнього зовнішнього вигляду й функціональності впродовж тривалого часу необхідний правильний догляд.

Як доглядати за виробами зі штучного каменю, фото-1

Головні поради щодо догляду за виробами зі штучного каменю

Догляд за виробами зі штучного каменю на замовлення передбачає увагу до деталей і регулярність. Ось головні поради, які допоможуть вам підтримувати чистоту й неперевершений вигляд поверхонь зі штучного каменю:

  • Щоденне прибирання. Протирайте поверхні м’якою тканиною або губкою, використовуючи теплу воду. Такий ритуал допоможе видалити повсякденний бруд і запобігти його накопиченню. Пам’ятайте, що хоча штучний камінь загалом і стійкий до появи плям, він не є непроникним. Тому, щоб запобігти можливій появі плям, швидко прибирайте пролиту рідину, особливо кислотні речовини, як-от лимонний сік, оцет або вино.
  • Використання обробних дощок і підставок. Уникайте нарізування безпосередньо на поверхні штучного каменю. Краще використовуйте обробні дошки, щоб запобігти появі подряпин і слідів від ножа. Те ж саме стосується і гарячого посуду. Екстремальні температури можуть пошкодити поверхню, тому краще завжди використовувати підставки під гарячі каструлі та сковорідки.
  • Очищення за допомогою м’яких засобів. Для видалення стійких плям використовуйте щадні засоби, які не містять абразивних частинок. Нанесіть засіб м’якою тканиною і ретельно промийте водою, щоб усунути залишки. Після прибирання не забудьте видалити з поверхні воду, що залишилася, і витріть її насухо. Якщо з першого разу видалити пляму не вдалося, нанесіть засіб ще раз і залиште на кілька хвилин. Додатково утримайтеся від використання засобів на масляній основі, адже вони можуть залишити на поверхні неприємні сліди, яких потім важко позбутися.

Дотримуючись цих нехитрих порад, ви зможете ефективно підтримувати красу й довговічність ваших поверхонь зі штучного каменю протягом довгих років. А якщо ви хочете розбавити інтер’єр і замовити вироби з каменю, радимо відвідати сайт TOPOVI.

Тут ви можете домовитися з сертифікованими обробниками, які виготовлять на замовлення раковину, підвіконня, стільницю та інші вироби будь-якої складності. Або ж просто вибрати матеріал для майбутнього виробу, адже на складах TOPOVI в наявності понад 200 декорів каменю, керамічних плит і HPL-плит.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...