• Головна
  • В Запоріжжі військовослужбовець повінчався з коханою, - ФОТОРЕПОРТАЖ
07:38, 29 червня

В Запоріжжі військовослужбовець повінчався з коханою, - ФОТОРЕПОРТАЖ

В Запоріжжі військовослужбовець повінчався з коханою, - ФОТОРЕПОРТАЖ

28 червня в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці на Хортиці повінчались військовослужбовець Мар’ян та його кохана Людмила. Свято для пари допомогла організувати волонтерка Олена Ярошенко в рамках проєкту «Кохання перемагає».

Як це було – далі в репортажі 061.

Людмила і Мар’ян родом з Хмельницького. Разом вони вже 10-й рік, виховують чотирьох дітей. Познайомились в кафе у Хмельницькому і одразу почали зустрічатись. Одружились в 2019 році, а нещодавно пара вирішила повінчатись.

Мар’ян служить в 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді на Запорізькому напрямку. Саме тому для вінчання обрали храм на острові Хортиця в Запоріжжі.

- Я була ініціатором, щоб обрати ось це місце. Чоловік проходить службу на Запорізькому напрямку – це по-перше. А по-друге, тому що це прекрасне місце, прекрасне місто. Дуже хочеться, щоб колись нам було щось згадати про цей день. Ми мріємо, щоб все було добре і скоріше закінчилась війна, молимось за це, - каже Людмила.

Людмила приїхала до коханого чоловіка із Хмельницького, щоб повінчатись. Мар’ян зміг вирватись зі служби до Запоріжжя на кілька днів. Пара нікого не знає у місті, тому з організацією церемонії допомогла волонтерка Олена Ярошенко. Послуги стиліста, візажиста, фотографа, торт, коровай, рушник – за все це домовилась Олена.

- Ми дуже вдячні Олені, вона нам все організувала, це все є безкоштовно. Можна сказати, що завдяки їй ми тут і маємо таке чудове свято, - дякують закохані.

В цивільному житті Мар’ян працював у сфері будівництва. З початком повномасштабного вторгнення він відправив дружину з дітьми за кордон, а сам пішов служити в ЗСУ.

- Пройшов навчання і почався мій путь: був на білоруському кордоні, Херсон, обороняв Соледар, Бахмут, зараз на Запорізькому напрямку вже більше року, - розповів Мар’ян.

З нагоди вінчання Мар’яну дали пару днів відпустки, після чого він знову повернеться на службу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вінчання #Хортиця #військовослужбовець
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...