• Головна
  • У Запорізькій області окупаційний посадовець Рогов збрехав про захоплення населених пунктів
10:52, 2 липня

У Запорізькій області окупаційний посадовець Рогов збрехав про захоплення населених пунктів

У Запорізькій області окупаційний посадовець Рогов збрехав про захоплення населених пунктів

Запорізький колаборант, який називає себе «очільником комісії Громадської палати РФ з питань суверенітету, співголовою координаційної ради з питань інтеграції нових регіонів» Володимир Рогов заявив про те, що російська армія захопила населені пункти Артемівка у Луганській області та Тимківка у Харківській області

В однойменному телеграм-каналі Рогов опублікував допис про те, що «армія РФ звільнила від нацистської окупації населені пункти Артемівка (М'ясожарівка за версією ЗеРейху) у Луганській Народній Республіці та Тимківка у Харківській області».

У Запорізькій області окупаційний посадовець Рогов збрехав про захоплення населених пунктів, фото-1

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин спростував «перемоги» військ РФ.

«Таких населених пунктів в Україні немає. За якими картами воюють російські солдати й генерали? М'ясожарівку у звіті назвали Артемівкою. Цю назву населений пункт носив до 2016 року.Волошин додав, що село Артемівка на Луганщині перейменовали на М'ясожарівку на підставі постанови Верховної Ради від 19.05.2016 №1377-19. Зазначимо: М'ясожарівку контролюють українські Сили оборони! Що стосується захоплення населеного пункту Тимківка в Куп'янському районі Харківської області, то це село було ліквідоване ще 1987 року, – додали в ОСУВ «Хортиця».

На карті DeepStateMAP М'ясожарівка знаходиться під контролем Сил безпеки та оборони України, а щодо Тимківки, якої вже немає на карті, то тепер територіально воно входить до Ягодинської сільської ради Харківщини, яка частково знаходиться під окупацією.

У Запорізькій області окупаційний посадовець Рогов збрехав про захоплення населених пунктів, фото-2

“Цей матеріал опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.”

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рогов #фейк #брехня #населені пункти #захоплення #армія рф
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Пояснюємо, що не так із заявами окупантів. Що з них є фейком та маніпуляцією. На окупованих територіях Запорізької області так звана "влада" звинувачує українську владу та армію у своїх же провокаціях
Оголошення
live comments feed...