• Головна
  • В Запоріжжі на Алеї Героїв планують встановити електронну призму
10:52, 4 липня

В Запоріжжі на Алеї Героїв планують встановити електронну призму

В Запоріжжі на Алеї Героїв планують встановити електронну призму

Під час засідання Консультативної ради жінок загиблих Героїв в міській раді обговорили питання вшанування пам’яті загиблих захисників і захисниць. Серед планів – встановлення електронної призми та вдосконалення проєкту меморіалу захисникам України.

Про це повідомили в Запорізькій міській раді.

В Запоріжжі в минулому році започаткували Алею Героїв, де вже встановлено 107 пам’ятних призм. На засіданні наголосили, що жоден загиблий Герой не повинен залишитися без уваги. Міська влада вивчала досвід інших міст в увіковіченні пам’яті загиблих. Серед нових форм вшанування – встановлення на Алеї Героїв електронної призми. В ній буде відображатись вся інформація про загиблих запоріжців, з якою зможуть ознайомитись всі бажаючі. Також до такої призми поступово можна буде внести інформацію про всіх загиблих, чиї рідні дадуть на це згоду. Питання встановлення електронної призми наразі опрацьовується.

Серед довгострокових проєктів вшанування пам’яті загиблих – встановлення меморіалу. Його мали встановити в сквері Прикордонників, ще до повномасштабного вторгнення обрано проєкт.

- Фахівці опрацьовують можливість внесення змін до проєкту з урахуванням подій, які відбулися після початку повномасштабного російського вторгнення, - повідомили в міській раді.

Як раніше писав 061, в Запоріжжі триває будівництво підземних шкіл

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#меморіал #призма #пам’ять #Алея Героїв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...