• Головна
  • З посади пішла керівниця апарату Запорізької ОДА
09:05, 5 липня

З посади пішла керівниця апарату Запорізької ОДА

З посади пішла керівниця апарату Запорізької ОДА

Керівниця апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко пішла з посади, на якій вона пропрацювала з 2018 року.

Про зміну місця роботи посадовиця повідомила на свій сторінці в мережі Фейсбук.

- Сьогодні я пишу цей пост з особливими емоціями. За останнє десятиліття ми разом пережили безліч викликів та перетворили їх на успішні історії, працюючи пліч-о-пліч.

Я щиро дякую кожному з вас за вашу відданість, професіоналізм та підтримку. Ваша самовідданість та спільна праця зробили можливим реалізацію важливих проектів.

Особливу вдячність хочу висловити керівництву та колективу Запорізької обласної державної адміністрації, керівникам районів та громад нашої області. Разом ми пройшли непростий шлях реформ децентралізації та гідно вносимо свій вклад у нашу майбутню Перемогу! Ваша мужність, стійкість та відданість справі є джерелом натхнення для всіх нас.

Незважаючи на те, що я змінюю місце роботи, я впевнена, що наші теплі стосунки та дружба залишаться незмінними. Ми будемо підтримувати один одного незалежно від посад чи звань, адже нас об'єднує спільне прагнення до розвитку нашого регіону та країни, - написала Бойко.

Як стало відомо 061, Зінаїда Бойко очолить обласний центр зайнятості.

Зінаїда Михайлівна прийшла працювати до обласної адміністрації у 2005 році, з 2010 по 2015 рр. обіймала посаду керуючої справами виконкому Запорізької міської ради, а в 2015 році повернулась до ЗОДА, де з 2016 року працювала заступницею голови – керівником апарату, а з 2018 року – керівником апарату.

Згідно поданої декларації, за 2023 за основним місцем роботи посадовиця отримала 972 тисячі гривень зарплати. 

За тиждень до звільнення, 28 червня, президент Володимир Зеленський підписав указ про нагородження Зінаїди Бойко орденом княгині Ольги ІІ ступеня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зінаїда Бойко #ЗОДА #керівник апарату #звільнення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...