• Головна
  • В Запоріжжі медики «швидкої» затримали вбивцю та утримували його до приїзду поліції
11:26, 25 липня

В Запоріжжі медики «швидкої» затримали вбивцю та утримували його до приїзду поліції

В Запоріжжі медичні працівники, які приїхали на виклик, допомогли поліцейським затримати ймовірного вбивцю. Вони схопили чоловіка, який намагався втікти з місця події, та утримували його до приїзду правоохоронців.

Про це в соцмережі повідомив начальник Запорізького райуправління ГУНП в Запорізькій області Сергій Бичін.

Вбивство сталося 22 липня 2024 року в Шевченківському районі. Попередньо правоохоронці встановили, що між пенсіонеркою та її 28-річним онуком виник конфлікт. Біля під’їзду багатоповерхівки чоловік вдарив бабусю ножем у шию, жінка померла.

- Прибувши на місце виклику, медичні працівники виявили, що біля одного з під’їздів житлових багатоповерхівок, лежить труп жінки з різаною раною на шиї. Після чого вибіг чоловік з кровавим ножем та кинувся тікати, на що медики оперативно відреагували. Працівники швидкої, ризикуючи своєю власною безпекою та життям, схопили втікача та викликали «102». Весь час до приїзду екіпажу поліції, вони тримали його під своїм контролем та передали правоохоронцям, - повідомив Сергій Бичін.

Правоохоронці вручили подяки медикам станції швидкої допомоги Шевченківського району, які допомогли затримати підозрюваного у вбивстві.

Як раніше писав 061, у Запоріжжі судитимуть слідчу, яка влаштовувала допити і обшуки мешканцям окупованого Бердянська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вбивство #медики #подяка #затримання #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...