• Головна
  • В лікарні помер хлопець, який отримав поранення внаслідок обстрілу Малокатеринівки
20:55, 20 серпня

В лікарні помер хлопець, який отримав поранення внаслідок обстрілу Малокатеринівки

14-річний хлопець, який був у важкому стані внаслідок обстрілу села Малокатеринівка, помер в лікарні.

Про це повідомляє начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Крім того, зросла кількість постраждалих дітей. Федоров додав, що до медзакладів доставлені ще двоє дітей, постраждалих внаслідок обстрілу дитячого кафе "Лаванда". Таким чином загальна кількість травмованих зросла до п'яти осіб.

Усі отримують медичну допомогу.

За словами поліцейського офіцера громади Сергія Волика, з парку, куди вдарив ворог, йшов сильний дим, горіло кафе, де зазвичай збираються діти.

В лікарні помер хлопець, який отримав поранення внаслідок обстрілу Малокатеринівки, фото-1

«Побачив, що горить дитяче кафе, де відпочивають діти. Одразу одягнув захист, взяв аптечку і побіг на місце. Менше ніж за хвилину я був на місці. Діти були поранені, відтягнули їх від епіцентру пожежі аби вони не згоріли. Викликали швидку», - розповів він.

Голова громади Володимир Сосуновський додав, що о 17:15 в парку на стадіоні мало бути тренування, у якому зазвичай бере участь близько 30-40 дітей. Ворог завдав удар о 16:45.

Цей матеріал опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ворог #обстріл #малокатеринівка #діти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Прифронтові громади - це, на жаль, про більшість населенних пунктів Запорізької області, які залишились на підконтрольній Україні території і які щодня потерпають від атак рф. Тут ми розповідаємо про життя прифронтових міст, сіл та селищ, про те, як виживають ті, хто не може залишити домівку.
Оголошення
live comments feed...