• Головна
  • Новий цикл подкастів від ГО "Дівчата" "Сила в тобі": Від творчості до лідерства і впливу рольових моделей на суспільство
Новини компаній
17:00, 22 серпня

Новий цикл подкастів від ГО "Дівчата" "Сила в тобі": Від творчості до лідерства і впливу рольових моделей на суспільство

Новини компаній

Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), кожна третя жінка стає жертвою фізичного або сексуального насильства. Це означає, що під загрозою можуть бути не лише далекі незнайомці, а й люди з вашого оточення – ваша сусідка, колега, подруга або навіть ви самі. Цей факт підкреслює масштабність та серйозність проблеми, яка впливає на суспільство в цілому та потребує негайних дій.

З 22 серпня ГО «Дівчата» представляє цикл подкастів «Сила в тобі» в рамках проєкту «Надзвичайна допомога населенню, громадам та установам, що постраждали внаслідок війни в Україні». Його мета – сприяти створенню суспільства, вільного від гендерно зумовленого насильства та будь-яких форм дискримінації.

Проєкт реалізується ГО “Дівчата” спільно з Help – Hilfe zur Selbsthilfe за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

«Статистика показує, що ситуація з ГЗН в Україні залишається тривожною, а війна лише загострює цю проблему. Багато людей не можуть розпізнати ознаки насильства, не знають, куди звертатися за допомогою та як діяти у разі порушення їхніх особистих кордонів. Підвищення обізнаності є першим кроком до зниження рівня насильства», – відзначає Юлія Спориш, засновниця та директорка ГО «Дівчата.

Серед гостей ви побачите громадських діячок, активісток, військовослужбовиць, мисткинь, журналісток, блогерів і блогерок, інфлюенсерок – тих, хто пришвидшує соціальні зміни та просуває важливі ідеї.

Ведуча подкасту, Юлія Спориш, поспілкувалася з харківською активісткою та співзасновницею Kharkiv Pride Станіславою Петлицею, учасницею бойових дій, діючою військовослужбовицею59 ОМПБр ім. Я. Гандзюка та мисткинею Іриною Isky, сексологинею та сеск-педагогинею Інною Педан, блогеркою Аллою Малкін, автором YouTube каналу «Загін Кіноманів» Віталіком Гордієнко, засновницею школи “Movna” Наталкою Мак, співзасновницею медіаресурсу для дівчат «Каралєвна», видавництва «Creative Women Publishing» та першого в Україні багатоцільового простору для жінок Сreative Woman Space Славою Світовою, головною редаторкою медіа про культуру «Сенсор» Анастасією Євдокимовою, головною редакторкою видавництва «Creative Women Publishing» Іриною Ніколайчук, ведучою програми «Вікна» на СТБ і марафону Єдині новини, співавторкою ютуб-каналу «Палає» Яною Брензей та журналісткою та засновницею YouTube-каналу «Мейканемо» Катериною Венжик.

Вже цього четверга, 22 серпня, не пропустіть перший випуск з Настею Сонечко – феміністкою, блогеркою та авторкою YouTube-каналу «Смішно не буде».

Перший випуск можна переглянути за посиланням:

Щочетверга о 12:00 – нові теми, думки та експертні оцінки.

Постраждалі від гендерно зумовленого насильства можуть отримати допомогу від ГО «Дівчата» зв'язавшись з нами:

За телефоном 0800 600 044,

Через електронну пошту [email protected],

Або через соціальні мережі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#підкаст #ГО Дівчата #психологічна допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...