• Головна
  • Онлайн-школа «Альтернатива» – твій особистий освітній простір!
Новини компаній
09:00, 26 серпня

Онлайн-школа «Альтернатива» – твій особистий освітній простір!

Новини компаній
Онлайн-школа «Альтернатива» – твій особистий освітній простір!, фото-1

В епоху цифрових технологій молодь прагне освіти, яка відповідає їхньому динамічному способу життя. Онлайн-навчання стає логічним вибором для тих, хто цінує свободу, гнучкість й індивідуальний підхід.

Онлайн-школа «Альтернатива» – це не просто платформа для дистанційного навчання, а справжній освітній простір, де кожен учень може розкрити свій потенціал. Школа пропонує інноваційний підхід до навчання, який поєднує в собі найкращі традиції класичної школи та переваги сучасних технологій.

Онлайн-школа «Альтернатива» – це дистанційна школа з отриманням повної загальної середньої освіти з 1 до 11 класу та видачею документів державного зразка.

Що отримують школярі, навчаючись в Онлайн-школі «Альтернатива»?

  • Глибокі знання: всі викладачі школи є професіоналами своєї справи. Школа використовує сучасні методи навчання: кожен урок професійно знімається у студійному форматі з чіткою структурою та зрозумілою для кожного методикою. До уроку розробляється розлогий конспект, тренувальний та контрольний тести, творчі завдання, рекомендована література та посилання на додаткові джерела.
  • Інтерактивне навчання: школа запровадила унікальну авторську систему досягнень, яка охоплює бали, привілеї та подарунки. Таким чином школяр здобуває освіту в ігровому форматі, отримуючи заохочення за старанність та активність. Наприклад, у кінці навчального року учень може отримати у подарунок планшет, домашній проєктор, камеру миттєвого друку тощо.
  • Додатковий навчальний матеріал: крім додаткових безплатних курсів, підготовки до НМТ та величезної кількості цікавих відео у соцмережах, «Альтернатива» розробляє альтернативні уроки – видовищні та яскраві відео, зняті в різних локаціях.
  • Вільний графік навчання: кожен учень школи має тиждень на виконання домашніх робіт та перегляд уроків. Це дає можливість поєднувати навчання з іншими заняттями чи хобі.
  • Розвиток навичок: навчання онлайн розвиває самостійність, дисципліну та критичне і творче мислення.
  • Підтримку: вчителі Онлайн-школи завжди готові допомогти розібратися з будь-якими питаннями в особистому чаті, а також на онлайн-консультаціях, які щотижня проводить школа.
  • Архів уроків за минулі роки навчання та безплатний доступ до уроків на все літо.
  • Прозорість: учень завжди може бути впевненим в об'єктивному оцінюванні, оскільки значна частина перевірчих робіт складаються з тестів, які автоматично перевіряються на сайті. Батьки ж у будь-який момент можуть переглянути успішність дитини в електронному щоденнику.
  • Офіційний документ про освіту.
  • Можливість навчатися екстерном.

Інвестуючи в освіту, ви отримуєте не просто знання, а й навички, які будуть корисними протягом усього життя.

Контакти:

+38 (068) 057-29-02

+38 (073) 023-82-29

[email protected]

Сайт:online-shkola.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#онлайн школа #школа Альтернатива #частная школа #онлайн частная школа #Онлайн-школа «Альтернатива»
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...