• Головна
  • Ворог випустив по Запорізькому району шість ракет - фоторепортаж з місця ворожого удару
14:30, 26 серпня

Ворог випустив по Запорізькому району шість ракет - фоторепортаж з місця ворожого удару

Сьогодні вранці ворог задав масованого удару по території України. Війська рф випустили більше сотні ракет різних типів та близько сотні «шахедів». По території Запорізького району ворог вдарив орієнтовно шістьома ракетами, поціливши по об’єкту інфраструктури та приватним будинкам. Внаслідок атаки загинув чоловік, постраждала жінка.

На місці ранкового удару ворога в Запорізькому районі побували кореспонденти 061.

Жителі села кажуть, що чули декілька вибухів. В населеному пункті ворог поцілив поряд з приватним будинком. Загинув місцевий житель Володимир 1968 року народження.

- Місцевий житель, родився у нас, жив у нас, школу закінчив у нас, тримав господарство. Це було звичайне сільське подвір’я. Наразі працює комісія, збираємо інформацію щодо наслідків атаки, - розказали в місцевій адміністрації.

Загиблий Володимир тримав двох кіз – обидві загинули.

Внаслідок атаки загорілось поле поруч з будинком.

- Я приїхав, а тут все горить, димить. Я зайшов в хату – вентилятор працює, а в спальні, в кухні нікого нема. Обійшов хату, дивлюсь, а він вже лежить… - розповів місцевий житель Юрій, який приїхав до будинку загиблого одразу після атаки.

Ще одна місцева жителька, 71-рчна жінка, отримала поранення, їй надали медичну допомогу. Ракета влучила поруч з її будинком, пошкоджено дах і фасад.

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

- Орієнтовно шістьма ракетами ворог поцілив по одному з об’єктів інфраструктури, після чого зайнялась безпосередньо пожежа. На жаль, під час цієї атаки постраждали цивільні люди, тому що ворог своїми ракетами зруйнував житлові будинки в Запорізькому районі. Один чоловік загинув, ще одна жінка отримала поранення. Наразі на об’єкті інфраструктури тривають роботи по гасінню пожежі, за це дякуємо нашим рятувальників, - повідомив голова ЗОВА Іван Федоров.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#атака #ракетна атака
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...