• Головна
  • У Запоріжжі на ремонт асфальту та розмітку на автостоянках КП «Паркування» витратять 2 мільйона гривень
14:35, 13 вересня

У Запоріжжі на ремонт асфальту та розмітку на автостоянках КП «Паркування» витратять 2 мільйона гривень

У Запоріжжі на ремонт асфальту та розмітку на автостоянках КП «Паркування» витратять 2 мільйона гривень

Департамент муніципального управління Запорізької міської ради оголосив тендер з відновлення асфальтового покриття з нанесенням дорожньої розмітки на територіях автостоянок комунального підприємства «Паркування» на суму у 2 мільйони 189 тисяч гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель Prozorro, передає 061.

В технічному завданні зазначається про те, що загальний обсяг послуг, що має бути виготовлений підрядником складає 2578,4 кв.м, в тому числі: відновлення асфальтового покриття – 2322,9 кв.м., нанесення дорожньої розмітки -255,5 кв.м.

Послуги будуть виконуватись на 8 автостоянках КП «Паркування»: пр. Моторобудівників (район залізничного мосту); вул. Незалежної України (Критий ринок); вул. Сталеварів (Критий ринок); вул. Михайла Гончаренка (Критий ринок); вул. Гоголя (Центральний ринок); вул. Базарна (Центральний ринок); на схрещенні вул. Історична та вул. Молодіжна та вул. Героїв 93 бригади, 42А.

Аукціон з визначення переможця має розпочатися 20 вересня, а всі роботи підрядна організація має завершити на стоянках в строк до 15 листопада.

Нагадаємо, що минулого року  КП «Паркування» анонсувало підвищення вартості послуг на денних стоянках та відмову від збиткових майданчиків

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#КП Паркування #гроші #виплати #асфальтове покриття #розмітка #тепндер
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...