• Головна
  • З полону звільнили захисника, жінка та син якого щотижня виходили на акції в Запоріжжі
08:34, 15 вересня

З полону звільнили захисника, жінка та син якого щотижня виходили на акції в Запоріжжі

14 вересня з російського полону звільнили 103 захисника України, серед яких військовослужбовець 57-ї окремої мотопіхотної бригади Сергій Садовський. В Запоріжжі його чекала дружина Ольга та син Мар’ян, які брали участь у щотижневих акціях на підтримку військовополонених.

Про це повідомляє 061.

В соцмережі Фейсбук Ольга Садовська подякувала всім за підтримку та звільнення її чоловіка.

- Дякую всім, хто був зі мною, за підтримку, віру, боротьбу та допомогу. Дякую журналістам усім, дякую Вам Стелла Орел за мітинги, акції, дякую організаторам (Плаксій Марії) ГО знайти і повернути 57/34, дякую ГО "Сім'ї на захист воїнів 57 бригади". Цей 57-й обмін наш. Дякую всім хто третій рік ділились моїми постами, світлинами. Дякую нашій владі, Координаційному штабу, НІБ, СБУ, Уповноваженому Верховній Раді з прав людини, що повернули чоловіка додому! Мій чоловік на рідній землі, - написала Ольга.

Сергій Садовський потрапив до полону в квітні 2022 року під час бою на Луганському напрямку.

Його маленький син Мар’ян дуже хотів бути схожим на батька, тому на мітинги часто приходив в камуфляжному одязі.

- Син хоче бути схожий на тата, хоче захищати країну, хоче допомагати людям. Вдягається тільки у все у військове, іграшки у нас тільки військова техніка. Ми більше нічого не бачимо… Так само третій рік і я в полоні, мені нічого не цікаво, я живу тільки полоном. Вони в полоні і частина мене знаходиться теж полоні, душею і серцем, - розповідала Ольга під час однієї з акції на підтримку військовополонених.

Нагадаємо, серед звільнених з полону 14 вересня 9 військовослужбовців Запорізької області. З них семеро нацгвардійців, які проходять службу в запорізьких бригадах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#полон #звільнення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...