• Головна
  • Відбувся фінальний розіграш акції «Будинок Мрії» від «АТБ»: хто отримав головний приз?
Новини компаній
11:00, Сьогодні

Відбувся фінальний розіграш акції «Будинок Мрії» від «АТБ»: хто отримав головний приз?

Новини компаній

Ось і минули два місяці, протягом яких тривала захоплива програма лояльності від «АТБ» «Будинок Мрії». Амбіційний проєкт мав на меті не тільки знизити рівень спричиненого війною стресу в суспільстві, а й надати гарну можливість отримати цінні призи та навіть купити новий комфортний будиночок.

Відбувся фінальний розіграш акції «Будинок Мрії» від «АТБ»: хто отримав головний приз?, фото-1

Протягом дев'яти тижнів було проведено вісім розіграшів серед покупців по всій країні, визначено більш як два десятки щотижневих переможців, які отримали цінні призи (кухонні комбайни, кавомашини, роботи-пилососи, фени, грилі, праски та кухонні машини). Проте найочікуванішим розіграшем серед мільйонів учасників нової гейміфікованої програми лояльності від «АТБ» був фінальний, адже вирішувалася доля головного призу — трьох мільйонів гривень на купівлю будинку мрії.

Відбувся фінальний розіграш акції «Будинок Мрії» від «АТБ»: хто отримав головний приз?, фото-2

Переможницею стала Антоніна Герасименко із Броварів, яка вже багато років поспіль є постійною клієнткою мережі «АТБ» і щодня приходить за продуктами для родини саме в магазини лідера вітчизняного ритейлу. Вона дала згоду на оприлюднення інформації про себе, хоча у воєнний час мабуть її історія дуже схожа на мільйони інших українських життів: ця родина втратила житло ще на самому початку війни та досі чекає на відшкодування. Чоловік пані Антоніни з 2022 року зі зброєю в руках боронить Україну. Цікаво, що увагу на нову акцію «Будинок Мрії» в «АТБ» звернув син переможниці Тимофій. Він, як наразі кожна українська дитина, дуже мріє про нашу перемогу та спокійне життя у власній затишній оселі. Саме на його прохання мати й почала збирати акційні картки, завантажила у смартфон відповідний застосунок, розпочала віртуальні змагання та врешті перемогла!

Відбувся фінальний розіграш акції «Будинок Мрії» від «АТБ»: хто отримав головний приз?, фото-3

Нагадаємо, за час повномасштабного вторгнення «АТБ» розгорнула цілу лінійку акційних пропозицій та ініціювала десятки благодійних проєктів, покликаних полегшити життя громадян, підтримати українських військових і медичні заклади країни тощо. Загальна сума благодійної допомоги від корпорації «АТБ» протягом війни вже наблизилася до позначки 2 млрд грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...