• Головна
  • Запорізька аксіома: здоров’я людини залежить від якості води
Новини компаній
15:00, Сьогодні

Запорізька аксіома: здоров’я людини залежить від якості води

Новини компаній

Загальновідомий вислів батька медицини Гіппократа - «Ми є те, що ми їмо». Іншими словами, якість продуктів відбивається на здоров’ї людини. Звісно, теза давногрецького лікаря відноситься і до води, яку вживає людина. Адже усі знають, що організм людини приблизно на 70% складається з води. Яка за якістю вода міститься в організмі - таке у людині і здоров’я! Така і якість життя у людини.

Давно спливли ті часи, коли жителі Запорізького краю набирали воду для пиття та приготування їжі з Дніпра чи інших річок регіону. На жаль, й минув той час, коли жителі Запоріжжя користувалися для тих самих потреб водопровідною водою. Вода, яка тече з кранів наших осель, хлорується, що дозволяє позбутися деяких шкідливих мікроорганізмів. Однак саме через хлорування у воду потрапляють хімічні сполуки, шкідливі для людського організму. До того ж у водопровідній воді може бути іржа та інші небезпечні домішки, які потрапляють у рідину під час проходження по трубах. Кип’ятіння не допомагає. Лише утворюється накип в електрочайниках.

Крім того, господарки знають, що постійне використання води з під крана призводить навіть до поломки побутової техніки. Особливо страждають від такої води пральні машини. Що вже казати, про хатні рослини, які гинуть від поливу хлорованою водою.

Хто робив ремонт та міняв труби у своїх квартирах, не можуть забути жахливий внутрішній вигляд старих труб та запах води з них. Адже труби централізованих водопроводів не мінялись у місті по 40-60 років. Тому постійно накочуються хвилі скарг на якість води у кранах містян, але на жаль, оновлення труб у Запоріжжі, зараз не на часі. При цьому у соціальних мережах люди не дуже підбирають слова, описуючи те, що тече з їх кранів. Вода бурого, рудого або кольору «бордо» з запахом болота або хімії з’являється у водопроводі будинків різних районів Запоріжжя все частіше. Містяни додають навіть фотографії кольорових жахів на підтвердження своїх скарг.

Військова агресія російської режиму, постійне бомбардування обʼєктів критичної інфраструктури (в тому числі, водних обʼєктів), підрив загарбниками Каховської ГЕС у червні 2023 року призвели ще до більшого забруднення води у Дніпрі – основної водної артерії Придніпров’я та Запоріжжя. Адже саме з Дніпра йде забір води, яка розподіляється по будинкам міста.

Запорізька аксіома: здоров’я людини залежить від якості води, фото-4

На жаль, швидко вичерпують свій ресурс та засмічуються дороговартісні фільтри для очистки водопровідної води у домашніх умовах. Вже за кілька місяців роботи такий фільтр перестає виконувати свої функції з очищення води.

Останнім часом у Запоріжжі у дворах багатоповерхівок та у деяких крамничках з’явились новомодні автоматизовані точки, які продають нібито чисту воду.

Хоча якість води у них залишає великі питання. Адже ємності та фільтри, які постійно використовуються, навряд чи мають регулярні очищення, дезінфекцію та заміну.

Це майже як пиріжки у другосортній забігайлівці. Їх смажать на олії, яку ще кілька діб тому мусили б вилити у каналізацію як канцерогену отруту. Але не виливають, економлять на споживачеві.

Запорізька аксіома: здоров’я людини залежить від якості води, фото-5

Отже висновок: потрібно обмежити використання сумнівної якості та водопровідної води. А для пиття та приготування їжі використовувати тільки дійсну очищену воду!

Така вода продається у супермаркетах. Вибір широкий - пляшки від 0,25 до 6 та навіть 9 літрів! Але є одне «але». Вартість цих пляшок – чималенька. При тому, що й раніше ціна такої бутельованої води «кусалася». Після початку повномасштабної війни ціни на цей товар невпинно повзуть догори. Майже кожного місяця. А якщо порахувати, то сім’я з чотирьох людей у такому випадку витрачає на чисту воду 500-900 гривень на тиждень.

Якщо б потреба у якісній воді не була щоденної та постійної, з такими цінами можна було б примиритись – здоров’я членів родини – понад усе!

Але потреба у тамуванні спраги та приготуванні смачного сніданку, обіду, вечері, а іноді й afternoon tea або ланчу – постійна та щоденна! На жаль, більшість жителів Запоріжжя не можуть наразі витрачати такі суми на продукти навіть першої необхідності. А очищена вода – продукт базової потреби під номером – 1. Адже зі школи усі знають, що організм людини на 70-75 відсотків складається з води.

Але вихід є! У Запоріжжі вже більше 24 років працює своя рідна компанія, яка завоювала довіру містян та жителів навіть віддалених від Запоріжжя міст та сел.

«Перевірено часом», - як кажуть у таких випадках у рекламних роликах. Але ми не рекламісти. Ми споживачі. Тому скажемо, що співвідношення ціна та якості місцевої води - найкраща у Запоріжжі. Навіть конкурентів немає.

Запорізька аксіома: здоров’я людини залежить від якості води, фото-6

Вода, яку щодня вони заливають у бочки у понад 500 пунктах продажу, в тому числі у найближчому до вас продовольчому магазині, цього продукту під номером 1, доставляється безпосередньо з підприємства по виробництву дійсно очищеної води. Саме на цьому підприємстві встановлені потужні промислові очисні системи. Вода регулярно проходить ретельну лабораторну перевірку, результати яких доступні кожному споживачу. А бочки з під води згідно графіків відправляються на гігієнічне чищення або замінюються новими.

Варто додати, що вже не перший рік у запорізького виробника розливної води є надійний партнер – сервіс кур'єрської адресної доставки бутильованої води.

Запорізька аксіома: здоров’я людини залежить від якості води, фото-7

Якщо бачили таких міцних хлопців у червоних комбінезонах, які приїжджають у двори запорізьких будинків на потужних брендованих автівках з гребінцем, та розносять 19-літрові бутеля чистої води по квартирах містян, то це кур’єри саме того сервісу.

Тому, обираючи в Запоріжжі найкращий сервіс з якісною водою - довіряйте дійсно перевіреним!

Якщо хочеш здоров’я для своєї родини – обирай якісну воду від ТМ Киссон та сервісу Єдина Доставка Води

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Єдина Доставка Води #ТМ Киссон #Сервіс кур'єрської адресної доставки води
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...