• Головна
  • Програма «Національний кешбек» набирає обертів у Запоріжжі: як це працює
17:03, Сьогодні

Програма «Національний кешбек» набирає обертів у Запоріжжі: як це працює

Програма «Національний кешбек» набирає обертів у Запоріжжі: як це працює

Програма підтримки вітчизняних виробників «Національний кешбек» стрімко набирає популярності серед жителів Запоріжжя. Завдяки участі в програмі покупці можуть отримати  кешбек від вартості придбаних українських товарів.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОВА, передає 061.

"Національний кешбек" – це державна програма підтримки українських виробників, у межах якої громадяни можуть отримати 10% від вартості придбаних вітчизняних товарів. У програмі беруть участь п'ять сторін: продавець, виробник, банк, державна платформа на основі "Дії" та покупець.

Щоб долучитися до "Національного кешбеку", потрібно зайти в мобільний застосунок "Дія" в розділ "Сервіси" та обрати відповідну програму. Далі сервіс запропонує перелік банків для відкриття картки. Якщо картка вже є, то в застосунку треба буде її обрати.

Саме в "Дії" можна буде переглядати історію нарахування та виплат кешбеку.

Все більше торгівельних мереж міста підтримують ініціативу, маркуючи вітчизняну продукцію спеціальними позначками. Наприклад, у магазинах мережі «АТБ» вже більше 1000 товарів з позначкою «Зроблено в Україні» беруть участь у програмі.

«У нас представлені різноманітні українські товари – молочна та м'ясна продукція, заморожені напівфабрикати, чай, кава тощо. Всі вони мають попит серед наших клієнтів», – зазначила Ілона Нечитайло, керуюча магазином «АТБ».

Особливо активними учасниками програми стали молоді покупці, які легко орієнтуються у застосунку «Дія» та можуть швидко знайти необхідні товари на полицях.

«Купувати українське вигідно, – вважає Влада із Запоріжжя. – Адже кешбек можна витратити на корисні речі, як-от оплату комунальних послуг».

Пенсіонери також не залишаються осторонь. Наприклад, місцевий мешканець Олег Володимирович вже встиг накопичити 50 грн кешбеку і задоволений участю в програмі.

«Це зручно і просто. Я приєднався до програми через телефонний застосунок і вже заощадив на своїх покупках», – ділиться він.

Бета-тестування «Національного кешбеку» тривало з 2 вересня, а офіційний запуск відбувся 11 жовтня. За цей час майже 1,9 млн українців приєдналися до програми, накопичивши загалом 90 млн грн кешбеку. У переліку продукції, за купівлю якої можна отримати кешбек, вже є понад 267,5 тисяч товарів від 1352 українських виробників. На сайті "Зроблено в Україні" можна перевірити, чи входить товар до переліку тих, на які нараховується кешбек

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#національний кешбек #вітчизняна продукція #повернення коштів #гроші #заощадження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...