• Головна
  • Новий випуск журналу FIRST+ ЗАПОРІЖЖЯ: Грані незламності.
Новини компаній
11:00, Сьогодні

Новий випуск журналу FIRST+ ЗАПОРІЖЖЯ: Грані незламності.

Новини компаній

На обкладинці випуску - Денис Максимов та Маргарита Карпачова – лікарі стоматологи та власники стоматологічної клініки DM-clinic.

В цьому номері:

• Спецпроєкт ЗАПОРІЖЖЯ: Грані незламності, приурочений до Дня міста, в ньому зібрані топ-підприємства регіону з різних галузей. У цьому проєкті розповідається про зміни, що відбулися під час повномасштабного вторгнення, про те, як підприємства долали труднощі, а також про їхні плани щодо подальшого розвитку.

• Фотопроєкт Speed and Style, натхненний чаруючою красою українських жінок Вони динамічні, стильні та впевнені в собі, вони, наче вітер, який несе зміни та перемоги. Саме про таких жінок цей фотопроєкт.

• Не були забуті й найменші. Юні моделі створили яскравий осінній фотопроєкт Autumn fun. Їхній талант та дитяча щирість перетворили знімальний майданчик на справжню казкову країну, де панувала атмосфера радості та веселощів. Результатом їхньої творчості стала ціла колекція незабутніх фотографій.

Презентація жовтневого випуску відбулася в готелі Khortitsa Palace. Для гостей вхід на свято був за вільний донат, а всі зібрані кошти були спрямовані на допомогу палеативним дітям.

Окрасою вечора стало творче вітання від MARIAM, лауреатки численних всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Вона є володаркою Гран-прі міжнародного фестивалю Star Holiday Fest, Гран-прі фестивалю Paradise Holiday, переможницею конкурсу Global Talant України та дипломанткою Всеукраїнського фестивалю «Червона рута». Гостей також вразив музичний дует E2 Live Project, який подарував незабутні враження своєю майстерною музичною програмою.

Прикрасила презентацію неперевершена фотозона, створена майстрами квіткового простору FLOWA. Вона була оздоблена живими квітами, які викликали захоплення багатою палітрою кольорів та різноманіттям форм.

На гостей чекало безліч подарунків та цінних призів, які були надані партнерами та друзями журналу. Також під час презентації учасники дитячого фотопроєкту отримали сертифікати на майстер-клас від освітнього центру розвитку дітей раннього, дошкільного та шкільного віку «Чудова Дитина»та сертифікати на заняття у школі розвитку інтелекту для маленьких і великих BeGenius. Ці ініціативи спрямовані на розвиток дітей, вони заохочують їх до творчості та навчання.

Святкову атмосферу вечора доповнив вишуканий кейтеринг від компанії «Зі смаком» .

FIRST+

Будь першим - будь кращим!

FIRST+ у Instagram

Читайте електронну версію FIRST+ на сайті

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...