• Головна
  • Захворювання молочних залоз - повна діагностика та лікування в Запоріжжі
Новини компаній
13:00, Сьогодні

Захворювання молочних залоз - повна діагностика та лікування в Запоріжжі

Новини компаній

В сучасній приватній клініці Запоріжжя UniClinic створено повний медичний цикл мамології для підтримки здоров’я молочних залоз наших жінок: надточні діагностичні дослідження, консервативне і хірургічне лікування, в т.ч. онкологічних захворювань, а також пластична хірургія.

Сучасна мамологія має в своєму розпорядженні широкий арсенал діагностичних методів, які допомагають лікарям точно визначати характер захворювання і призначати ефективне лікування.

Обов’язкові обстеження жінок в UniClinic

  • Мамографія, УЗД та МРТ: надточні дослідження молочних залоз на новітньому обладнанні Siemens. До того ж, до кінця осені 2024 року, в рамках всесвітнього місяця боротьби із раком грудей, діє спеціальна акція пакетного обстеження стану грудей Uni-Жінка, яка включає мамографію та консультацію мамолога і нарахування додаткових бонусів.

  • Чек-апи: в усі жіночі пакетні послуги та чек-апи UniClinic включено обстеження грудей - УЗД для молодих жінок і обов’язкова мамографія для жінок 40+ років. 

Діагностичне обладнання в UniClinic

Діагностичний блок UniClinic обладнаний найсучаснішими апаратами 2022-2023 рр. випуску від Siemens - провідного виробника  медичного обладнання:

  • мамографія - на яку легко записатися без черг в Запоріжжі - здійснюється на Mammomat Fusion - цифровому апараті останнього покоління від Siemens, з результатами максимальної точності при зниженій дозі опромінення.

  • УЗД молочних залоз проводиться на апаратах експертного класу Siemens ACUSON Redwood та Samsung RS80A, оснащеними інноваційними датчиками, режимами та опціями, які забезпечують чіткі зображення високої якості.

  • МРТ грудей здійснюється на ультрасучасній сканер-системі MAGNETOM Amira від Siemens, що особливо незамінна в складних або сумнівних випадках, коли потрібні додаткові обстеження для встановлення діагнозу.

Унікальна можливість в онкомамології 

Новітня технологія - ICG-візуалізація - дозволяє онкомамологам UniClinic надточно проводити біопсію сигнальних лімфовузлів жінкам, що мають злоякісне захворювання молочних залоз. Ця органозберігаюча методика вкрай важлива - вона дозволяє уникнути інвалідизуючих операцій та зберегти якість життя та красу жінок. 

Хірургія молочних залоз

Хірургічний стаціонар UniClinic обладнаний за останніми вимогами світової медицини, забезпечує всі умови для безпечного і ефективного оперативного лікування будь-якого рівня складності. Потужна команда найкращих онкомамологів Запоріжжя під час проведення операцій на молочних залозах керується світовими методиками для максимального збереження здорових тканин пацієнтки.

Хірурги-мамологи UniClinic
В UniClinic працюють унікальні спеціалісти Breast surgeon, які займаються всіма аспектами хірургії молочних залоз від онкопластичних операцій до естетичних корекцій форми грудей. 

Швидкій реабілітації пацієнтів сприяють умови, створені в комфортному Стаціонарі UniClinic. У разі необхідності тут можна пройти весь подальший цикл лікування, включаючи хіміотерапію. 

Сучасні методи діагностики і лікування молочних залоз, які пропонує наша Клініка, дозволять зберегти і відновити здоров’я цього важливого органу, що є символом краси і жіночності. Регулярні консультації у мамолога - це вчасне виявлення можливих патологій та якісне і здорове життя кожної жінки. 

Як записатися до UniClinic?
9-103 - гаряча лінія (безкоштовно з мобільних)
+38 098 900 91 03

+38 095 900 91 03

або на сайті: uniclinic.ua

UniClinic працює щоденно з 8:00-20:00

Адреса UniClinic:
вул. Покровська, 8
Олександрівський район
м. Запоріжжя

Довідка:
UniClinic (власник ТОВ «КРАМ ІНВЕСТ»), здійснює надання медичних послуг згідно з Наказом МОЗ України №191 від 01.02.2022 року: Реєстраційне досьє №184/22/М від 18.01.2022 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#UniClinic #обстеження жінок в UniClinic #Мамографія #Чек-апи #УЗД молочних залоз #МРТ #онкомамолог #Хірургія молочних залоз
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...