• Головна
  • Мережа АЗК «EURO 5» відкрила новий комплекс у Запоріжжі та підписала спонсорську угоду з МФК «Металург»
Новини компаній
17:00, Сьогодні

Мережа АЗК «EURO 5» відкрила новий комплекс у Запоріжжі та підписала спонсорську угоду з МФК «Металург»

Новини компаній
Мережа АЗК «EURO 5» відкрила новий комплекс у Запоріжжі та підписала спонсорську угоду з МФК «Металург»

Святкові кульки, подарунки клієнтам та церемонія перерізання стрічки – все це частина урочистого відкриття нового 11 комплексу мережі АЗК «EURO 5» у Запоріжжі. Компанія, що зародилася саме в нашому місті під час повномасштабного вторгнення, продовжує розвиватися та дивувати гостей новими можливостями.

На відкриття нового комплексу на вулиці Рекордній 37Б завітала команда дитячо-юнацької футбольної ліги України МФК «Металург U19». «EURO 5» давно підтримує співробітництво з комунальними структурами і заправляє муніципальний спецтранспорт, а тепер вирішили стати спонсором команди та підтримати юних футболістів. На хлопців чекали приємні сюрпризи та подарунки у вигляді фірмових термокружок, а також найсмачніша авторська піца, свіжі круасани та гарячі напої.

«Ми підписали спонсорську угоду між «EURO 5» та МФК «Металург», згідно з якою  мережа «EURO 5» стає нашим партнером, як фінансовим, так і паливним. Це дуже важливо для нас оскільки це партнерство передбачає виплату коштів та надання певної кількості паливних карт на потреби команди, щоб і наші діти, і дорослі гравці могли їздити на виїзди та представляти Запоріжжя», - каже в.о директора КП «МФК Металург» Ігор Дорошенко.

Старший тренер футбольного клубу Юрій Слабишев наголошує на тому, що така підтримка спонсорів у ці складні часи є надзвичайно важливою та мотивуючою, що дозволяє зберігати у Запоріжжі сильних спортсменів.

Гості зазначають, що за ці два роки стали постійними клієнтами мережі і з особливим нетерпінням кожного разу чекають на появу нових станцій в різних районах міста.

«У мене вся родина клієнти мережі «EURO 5» - дідусь, тато. Я просто всіх «підсадила» на ці заправки. Чесно, мені дуже подобається, що станції вже є у багатьох районах міста. Тут справді класне, якісне пальне. Я всім друзям рекомендує і всі залишаються задоволеними. В середині завжди затишно, гарно, чистенько, класні літні майданчики. Мені подобається бути їх клієнтом з відкриття ще найпершої заправки» , - розказує гостя Влада.

Мережа «EURO 5» пропонує своїм клієнтам численні бонуси та вигідні пропозиції: картки лояльності, знижки на паливо та спеціальні умови для гуртових закупівель. Особливим попитом користуються універсальні паливні картки, що дають можливості зберігати декілька видів пального – дизель, бензин, газ. Послуга доступна як для фізичних осіб, так і для підприємств за вигідними умовами.

Саме паливо постачається з найкращих НПЗ Болгарії, Румунії, Литви та Польщі, таких як RomPetrol, InsaOil та Orlen.

«Ми хочемо, щоб у нас не лише були заправки, а наше місто розвивалося у різних сферах. Наша мережа заправних комплексів має основну відмінність – якість. Паливо ми завозимо з Європи, на кожному бензовозі ми відбираємо пробу, все перевіряється в лабораторії, маємо відповідні сертифікати. Також ми є місцевим бізнесом що працює для добробуту наших людей, держави. Податки ми сплачуємо саме в скарбничку нашого міста. Це наш вклад, що дозволяє в тому числі ремонтувати дороги, утримувати лікарні, дитячі садочки та школи. Ми як запоріжці, хочемо ділитися своїми надбаннями з Запоріжжям. Я люблю це місто, в мене тут виріс син, двоє внуків, тут живуть мої батьки. Тому мені дуже хочеться, щоб тут було гарно», — розказує власник компанії «EURO 5»  Володимир Мазурик.

Автомобілісти знайдуть у магазинах мережі широкий асортимент товарів: від бургерів, хот-догів, солодкої випічки, снеків та батончиків до ароматної кави, чаю, вин, харчових продуктів, дитячих іграшок, автомобільної косметики та аксесуарів. Особлива увага приділяється зоні відпочинку на літній веранді, де можна розслабитися після дороги.

Співробітники АЗК «EURO 5» завжди готові допомогти клієнтам та забезпечити високий рівень сервісу. Водії особливо відзначають приємне обслуговування та уважне ставлення до їхніх потреб.

Компаньйон мережі, директор компанії «Ресурс Інвест» Сергій Гречний зазначає, що співпраця з «EURO 5» є дуже вигідною і необхідною частиною партнерства.  Визначальним є те, коли партнери-орендатори, партнери та співвласники є самі постійними клієнтами мережі.

«Це значна подія у нашому місті. Це гарний об’єкт, як і всі інші. Хочу побажати успіху компанії, співвласникам та працівникам компанії», - поділився Сергій Гречний.

«Я дуже вдячний всім, хто в нас повірив і віддає нам перевагу. Ми будемо намагатися не підвести вашу довіру і будемо працювати на благо наших людей, міста та держави. Ми працюємо, щоб створити тут якісні умови для життя, в тому числі за рахунок перевіреного палива, щоб наші люди могли заправлятися, купувати супутні товари і не мали жодних нарікань. Я хочу подякувати всій своїй команді, що працюють на різних локаціях та приносять користь для нашого міста», —поділився на урочистому відкритті власник Володимир Мазурик.

«EURO 5» — провідна регіональна мережа автозаправних комплексів, що виникла в Запоріжжі, вже має 11 станцій у місті та ще одну готують до відкриття до кінця року, а також 5 — в Київській області. Компанія не збирається зупинятися на досягнутому і планує вийти на національний ринок, щоб забезпечити українців якісним пальним та відмінним сервісом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#«EURO 5» #мережа #АЗК #відкриття #паливо #заправка #комплекс #гроші
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...